Sovesofa

Sovesofa er en fleksibel og smart løsning for deg som ønsker å kunne tilby gjestene dine en komfortabel seng å sove i. Vi har sovesofaer i god kvalitet, både med og uten sjeselong. Uansett om du trenger en liten sovesofa eller en stor sovesofa, finner du den hos oss.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
Farge
26 produkter 24 26

Velg riktig sovesofa med eller uten sjeselong til ditt hjem

En sovesofa kan være et av de aller smarteste 2-i-1 møblene du kan ha i ditt hjem. Tenk bare på hvor praktisk det kan være å ha en ekstra seng å tilby gjester som kommer på besøk. Helt uten at du trenger nødvendigvis å ha et ekstra soverom med en vanlig seng. En sovesofa er også et perfekt møbel for deg som har liten plass, eller bare generelt liker å tilbringe tid både i sofa og seng. Uansett hvilke bruksområder og ønsker du måtte ha, så finner du stilfulle og kvalitetssikre møbler i utvalget vårt. Vi har forskjellige typer sofaer som du kan velge mellom.

 

Sovesofa uten sjeselong

En sovesofa uten sjeselong kan nok sies å være den mest klassiske typen sofa, som alltid vil passe perfekt for de aller fleste rom. Disse kommer som regel i modeller med enten 2-seter eller 3-seter, men du kan også finne modeller med enda flere seter. Hvis det er en liten sovesofa du er ute etter, så er denne typen et spesielt godt valg for deg.

 

Sovesofa med sjeselong

Stadig flere nordmenn er i dag på jakt etter en god sovesofa med sjeselong og det med god grunn. Dette er et møbel full av høy komfort og funksjonalitet. På dagtid kan du ta det med ro og nyte den behagelige madrassen i sjeselongen eller du kan enkelt slå den ut om natten når du skal sove. Ønsker du ekstra høy komfort sammen med sjeselongen, kan du velge en sovesofa som også har nakkestøtte.

 

En praktisk sovesofa med oppbevaring

Ønsker du samtidig ekstra lagringsplass sammen med ditt møbel? Da vil en sovesofa med oppbevaring være det mest naturlige valget. Dette blir på mange måter en ekstra bonus funksjonalitet som mange setter pris på for å holde orden på tingene sine. Det er som regel sovesofaer med sjeselong som har denne funksjonalitet, hvor mulighetene for oppbevaring først og fremst ligger under setedelen.