Hjørnesofa

En hjørnesofa er et godt valg både til deg som trenger en arealeffektiv sofa, men også til deg som trenger et stor sofa med plass til hele familien! Med en hjørnesofa skaper du en koselig atmosfære og en lun krok å krype opp i. Velg mellom utallige varisajoner og stoff.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
Farge
130 produkter 24 130

Komfortable hjørnesofaer for alle behov

Den klassiske hjørnesofaen som de fleste kjenner igjen, er formet som en L. Det finnes hjørnesofaer med like lange sider, eller hjørnesofaer med varierende lengde på sidene. Uansett hva slags form, farge og materialer du foretrekker, så tror vi at du vil finne den perfekte sofaen i vårt store utvalg. Hjørnesofaer som er inspirert av den nordiske stilen kommer med dempede farger og enkle linjer. Det sørger for at møbelet ikke vil til all oppmerksomheten i stuen. Mange vil kanskje si at nordisk design gjør hjørnesofaen til et enkelt møbel som fortsatt oser av personlighet, hygge og avslapping.

Tips til valg av ny hjørnesofa

De som kjøper en hjørnesofa, er ofte større familier som trenger en ekstra stor sofa som har plass til mange personer. I tillegg til den gode plassen er det også mulighet for å sette bena opp og ikke minst sitte komfortabelt. Om det er komfort som er det viktigste for deg, kan en reclinersofa være et riktig valg. Alle våre hjørnesofaer har likevel et godt fokus på høy komfort og et stilfullt design.

Det finnes noen modeller som vil ha en åpen ende, som kan falle inn under kategorien hjørnesofa med sjeselong, mens andre vil ha en lukket ende. Når du utforsker vårt utvalg av sofaer vil du se at vi har et godt utvalg av forskjellige farger, fasonger og materialer.

Hjørnesofa med sjeselong

En hjørnesofa har som kjent den fordelen at du kan få mange sitteplasser – men drømmer du også om å kaste beina opp i sofaen, kan vi anbefale en stor hjørnesofa med sjeselong. På den måten skaper du både mye sitteplasser, men du øker også mulighetene for hvordan du ønsker å bruke sofaen.

Vi har sofaer i forskjellige størrelser, former og farger. Så sjansene er gode for at du finner den perfekte sofaen for akkurat ditt hjem. Enten du foretrekker en hjørnesofa med sjeselong eller om det f.eks. den mer klassiske varianten.