Kundeservice

Velkommen til Møbelringen. Våre møbelspesialister er klare til å hjelpe deg i butikk, på telefon, e-post eller chat. Vi hjelper deg med bestilling av varer, produktspørsmål, leveringstider på våre varer og orientering på nettsiden.

Våre ansatte i butikker har høy fagkunnskap, og hjelper deg i hele reisen med å finne ditt nye møbel. Trenger du hjelp til et større prosjekt med nye rom, nytt hus eller hytte? Vi hjelper også med planlegging og styling av hjem og hytter. Bli inspirert og finn dine favoritter på mobelringen.no, Instagram og Facebook.

Finn din lokale butikk her for å besøke oss direkte, kontakte oss på telefon eller e-post.

Vi hjelper deg også på chat på mobelringen.no og svarer på meldinger fra Facebook og Instagram.

Se også ofte stilte spørsmål, her finner du informasjon om alt fra A til Å om å handle hos Møbelringen.

Kontakt oss

Møbelringen AS
Sankt Hallvards vei 3,
3414 Lierstranda

Telefon Kundeservice: 32 20 00 50
E-post: kundeservice@mobelringen.no 

Møbelringen Digital AS
Sankt Hallvards vei 3,
3414 Lierstranda

Telefon Kundeservice: 32 20 00 50
E-post: kundeservice@mobelringen.no 

Organisasjonsnummer: 929 919 610

Har du spørsmål vedrørende produkter, bestillinger, varelager og liknende, kontakt din lokale Møbelringen butikk her.

For henvendelser om nettsiden, kan du benytte kontaktskjema som du finner her

Service

I våre butikker finner du medarbeidere som har fagkunnskap og kan gi deg veiledning og gode råd. Vi setter deg som kunde i fokus og ivaretar dine ønsker og behov. Vi sørger for at disse blir realisert. Vi velger derfor å kalle oss "dedikerte møbelmennesker!".

Hver møbelbutikk er selvstendig, og de vil gjerne at alle som kommer innom skal ha en god handleopplevelse. Vi har hatt en gjennomgang med en ”mystery shopper” som har vært en hemmelig kunde rundt omkring i butikkene, og de tilbakemeldingene vi har fått fra det har gitt oss en god innsikt i hvordan vi best mulig skal yte service til våre kunder. Det ser ut til å ha båret frukter når vi ble kåret til best i møbelbransjen på dette området.

Levering

Langt fra butikken eller ikke stor nok bil?

Vi tilbyr hjemkjøring av varer fra alle våre butikker i hele landet. Pris og tidspunkt for levering avtales direkte med din lokale butikk.

Kan du hente selv? Du kan låne tilhenger for hjemkjøring gratis i alle våre butikker. Kontakt din lokale butikk for å avtale henting og reservere henger.

Montering

Hvis du ikke har mulighet til å ta med deg eller hente møblene du har kjøpt hos oss, kjører vi dem gjerne hjem til deg mot et avtalt kjøretillegg. Hvis du vil slippe å montere selv, kan vi gjøre det for deg mot et avtalt tillegg i prisen. I dette tilfelle tar vi selvfølgelig emballasjen tilbake om ønskelig.

Enkelte av butikkene våre kan også ta med de gamle møblene dine når vi leverer og monterer de nye. Ta kontakt med din lokale Møbelringen-butikk for mer informasjon.

Interiørstyling

Våre dedikerte og dyktige medarbeidere kan hjelpe deg med å finne det som passer din personlige stil.
Trenger du hjelp til å innrede nye rom, nytt hus eller hytte? Vi hjelper deg med planlegging av interiør og styling av både hjem og hytter.

Du kan få innredningshjelp i din lokale Møbelringen-butikk eller på hjemmebesøk. Vi tar smittevern på alvor, og forholder oss til gjeldende regler for nærkontakt og hjemmebesøk.

Norges mest fornøyde møbelkunder handler her

Møbelringen ble kåret til best i bransjen 2023 av Norsk Kundebarometer med 76,2 av 100 poeng. Vi er fornøyd med å ha havnet på toppen av lista foran de andre møbelkjedene her i landet. Under kan du lese litt om hvordan vi jobber for å ha Norges mest fornøyde møbelkunder.

Fagkunnskap

Møbelringen er over 30 år, men mange av møbelbutikkene i kjeden har vært i bransjen mye lenger. Det er både 3. og 4. generasjon som driver med møbelhandel i dag. Dette har sørget for at fagkunnskapen har gått den riktige veien, og at den erfaringen vi har med oss kommer kundene våre til gode.

Kvalitet

Produktene vi fører i våre sortiment skal være av den gode kvaliteten vi er kjent for, og det etterstreber vi hele tiden. Derfor er det godt å høre at møbelkundene synes vi er best på dette området. Det er kvaliteten på de produktene vi leverer som er grunnmuren i alt vi gjør. Les mer om Norsk Kundebarometer, et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI, her (ekstern lenke).

Reklamasjon?

Her finner du vårt reklamasjonsskjema

Kjøpsbetingelser for netthandel