Ledige stillinger

Møbelringens ledige stillinger lyses ut via Vilect eller på denne siden. Her får du oversikt over ledige stillinger og du kan enkelt søke på aktuell stilling.

Møbelringen Harstad

Møbelringen Harstad - 3 ledige stillinger som butikkmedarbeider/ekstrahjelp | Deltid/vikar | Tiltredelse mai 2023 | Søknad med CV sendes vidar.harstad@mobelringen.no eller ved oppmøte. | Søknadsfrist 26. april | Les hele stillingsannonsen her


Møbelringen Fagernes søker daglig leder og selger

Møbelringen Fagernes i Valdres søker etter en entusiastisk og ambisiøs person som ønsker å bli en dyktig daglig leder og selger i vår møbelbutikk.

Som leder i vår organisasjon skal du skape gode salgsresultater samtidig som du sikrer høy standard for kundeservice og salg. Du går foran som et godt eksempel for dine medarbeidere, deltar aktivt i salget. Du vil være med på å spre god kultur og tro på dine kolleger som møter kundene hver dag og brenner for det de gjør, de er våre viktigste ressurser. Du er en inspirerende og støttende leder som jobber kontinuerlig for å bygge et engasjert vinnerlag som gir sitt beste for å nå felles målsetninger.

Møbelringen søker Digital markedsfører

Servicekontorets markedsavdeling søker etter vår nye Digitale markedsfører (digital innholdsprodusent) med ansvar for tekst, innholdsproduksjon og distribusjon av markedskampanjer i egne kanaler (SoMe, nyhetsbrev, web landingsmiljø og butikk). Stillingen inngår i kampanjeteamet som har ansvar for alle markedskampanjer. Vi søker deg som har øye for kommunikasjon og som trives å arbeide med tekst og innholdsproduksjon samtidig som du liker å følge opp kampanjeeffekt og resultater.