Sofa

I en god sofa skal du kunne synke ned i med en god bok eller fungere som et samlingspunkt for familie og venner. Enten du ønsker deg en stor hjørnesofa som rommer hele familien, eller om du ønsker deg en stilig skinnsofa, finner du et bredt utvalg sofaer hos Møbelringen!

Sofa med 3 seter
Dette er et tradisjonelt sofaoppsett som er veldign populært og som passer inn i de aller fleste stuer.  Mange velger 2 eller 3-seter når man skal ha to sofaer stilt mot hverandre med sofabord i midten.

Hjørnesofa
En hjørnesofa gir optimal utnyttelse av plassen og har mange sitteplass til familie og venner. Hjørnesofaer kommer i ulike størrelser, stiler og materialer for å passe til ulike behov og innredningsstiler. Klikk her for å se vårt store utvalg.

Modulsofa
En modulsofa er en type sofa som består av separate moduler som kan kobles sammen på ulike måter for å tilpasse seg forskjellige rom og preferanser. Disse modulene kan være individuelle sitteplasser, armlener, hjørner eller avsluttende deler. 

Sovesofa
En sovesofa fungerer som både en sofa og en seng. Den har vanligvis en ramme som gjør det mulig å gjøre sofaen om til en seng. Sovesofaer kommer i ulike størrelser og stiler med enten uttrekkbare madrasser eller sammenleggbare deler.

Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
Farge
505 produkter 24 505

Velkommen til Møbelringens store utvalg av sofaer – det perfekte møblet for å skape et koselig og innbydende stue. Enten du søker etter en moderne, klassisk eller trendy sofa, har vi et bredt utvalg som vil passe perfekt til din stil og behov.

Utforsk vårt varierte utvalg av sofaer, alt fra klassiske skinnsofaer til myke og komfortable stoffsofaer. Vi tilbyr også hjørnesofaer, modulsofaer og sovesofaer, slik at du kan finne den ideelle løsningen for ditt hjem uansett størrelse eller plassering.

Våre sofaer kommer i et mangfold av farger, teskstiler og mønstre, slik at du kan finne det perfekte matchet for ditt interiør. Enten du foretrekker dempet nøytrale toner eller livlige farger som setter et statement, har vi alternativer som vil passe din personlige smak.


 
 
 
 
 
 

Med fokus på kvalitet og komfort, er våre sofaer nøye utvalgt fra anerkjente produsenter for å sikre langvarig holdbarhet og maksimal komfort. Sett deg ned, slapp av og nyt øyeblikkene med våre stilige og funksjonelle sofaer.

Hos Møbelringen er vi opptatt av å tilby den beste kundeservicen og hjelpe deg med å finne den perfekte sofaen for ditt hjem. Utforsk vårt utvalg online eller besøk en av våre butikker i dag for å oppleve komfort og stil på sitt beste.