Vi er Møbelringen

Møbelkjeden med kjærlighet til hjemmet

Møbelringen ble etablert i 1985. Siden den gang har Norges mest inspirerende og serviceinnstilte møbelkjede vokst til 70 medlemseide butikker spredt over hele landet, fra Kristiansand i sør til Honningsvåg i nord. I butikkene våre står flinke fageksperter klare til å hjelpe og inspirere deg til å finne møblene som er perfekt for at du skal komme  deg inn i din komfortsone.  Vi vet at borte er bra og alt det der, men som vi alle vet, er det hjemme som er best.

Hjemmet er vår komfortsone. Det er der vi lader batteriene, tar med alle opplevelsene og historiene våre, og lager nye. Det er i komfortsonen vi kan være oss selv. Det er her vi kan synge for full hals, svare feil på åpenbare bezzerwizzer-spørsmål og si noe dumt, uten at det gjør noe. Møbelringen forstår hvis du føler at verden er full av ubehagelige møbler, og at du vil aller helst  BARE DRA HJEM – til komfortsonen.

Vi har solid fagkunnskap

Mange av våre butikker drives av familier gjennom flere generasjoner. Vi har alle solid erfaring og kan mye om møbler og om merkevarene vi selger. Vi blir aldri utlærte, og fyller stadig på med mer kunnskap. 

Her kan du bli bedre kjent med noen av våre dyktige ansatte, og høre deres helt spesielle Møbelringen-historier:

 

 

Møt daglig leder Maiken Benjaminsen Urving ved Møbelringen ABC i Bodø.

 

 

 

Møt daglig leder Iselin Lande ved Møbelringen Math. Lande i Haugesund.

 

 

 

Møt daglig leder Christian Bjørnsen ved Møbelringen i Bryne, Egersund og Lyngdal.

 

Vi gir deg super service

Vi vet at personlig stil er den som varer lengst. Derfor er vi opptatt av å gi deg god hjelp, så du kan finne og skreddersy møblene som blir perfekte i et hjem som du kjenner best – og skal trives i.

Gode samtaler er nøkkelen til å forstå og hjelpe deg best mulig. Vi tar med oss fagkunnskap og ekte entusiasme inn i praten, så det blir enklest mulig for deg å ta gode valg.

Kom innom din nærmeste butikk, så står vi klare til å hjelpe deg – omringet av lekre møbler og interiør. Ikke mulighet til å komme til oss? Vi svarer deg gjerne på spørsmål via nettsidene våre eller i sosiale medier. Du kan også bestille møbler på nett, og hente i butikk, eller få møblene levert helt hjem til deg – hvis det passer deg best.

Vi sikrer deg masse inspirasjon

Butikkene våre er vårt utstillingsvindu og hjerte. Her finner du et bredt utvalg av møbler og interiør, enten du vil prøveligge sengen som skal sikre nattesøvnen, teste sofaen du skal glede deg til å krype opp i eller spisestuen der du skal spise og le med venner og familie – eller interiøret som vil gi den ekstra prikken over i-en i hverdagen.

Tips, råd og inspirasjon finner du også på nettsiden vår, på Facebook og Instagram. Her finner du både guider og trender, tips og råd, og får glimt inn i våre butikker – og hjemme hos både herlige ansatte og fornøyde kunder. Ekte inspirasjon fra ekte mennesker!

Vi gir deg forhold som varer

Bærekraft handler om å ta gode, varige valg. Derfor tilbyr vi kvalitetsmøbler fra solide merkevarer. Med høy kvalitet varer møblene lenge, og vi gir deg mange muligheter for å skreddersy møblene etter dine behov.

Det finnes uendelig med kombinasjoner av tekstiler og farger, treverk og størrelser. Miksen av norske og utenlandske merkevarer vi har hos Møbelringen, gir deg også gode muligheter for å skape et unikt interiør hjemme hos deg. Vårt mål er at det skal være enkelt for deg å ta gode, varige valg, som du kan glede deg over i lang tid.

For vi er ikke opptatt av at du skal kaste deg på alle nye trender. Vi er opptatt av at du skal bli fornøyd. Da får du et forhold til møblene dine som varer lenger. Det er bra både for deg og for miljøet.

Åpenhetsloven

Vi i Møbelringen har som mål å sikre at våre kunder kan ha tillit til at varene de kjøper fra oss er produsert på en måte som ivaretar mennesker, og miljø.

Åpenhetsloven, vedtatt av Stortinget i 2021 og gjeldende fra 1. juli 2022, er en viktig del av vårt arbeid. Loven krever at vi har oversikt over risikoer i våre verdikjeder og iverksetter tiltak for å redusere disse risikoene. Vi er også forpliktet til å svare på alle skriftlige spørsmål knyttet til vårt arbeid med menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold innen tre uker.

Særlig nedover i verdikjeden er det vanskelig og utfordrende å kontrollere enkeltelementer og en stor del av jobben er å prioritere tiltak og kartlegge risikoer på et overordnet nivå slik at man kan komme med tiltak der de antas å være størst. Vi ønsker å ha oversikt over alle våre innkjøpsleverandører og gjøre vårt beste for å ivareta menneskerettighetene, bærekraft og miljø gjennom hele verdikjeden.

Vår rapport om aktsomhetvurderinger finner du her.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om vårt arbeid med menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, kan du kontakte oss via e-post på kundeservice@mobelringen.no eller via vårt kontaktskjema.

Finn din butikk

Skriv inn region, by eller butikknavn i søkefeltet, så finner du din nærmeste Møbelringen-butikk.

Vår organisering

Alle Møbelringen-butikker er eid av medlemmer i Møbelringen. Sentrale funksjoner styres gjennom selskapet Møbelringen AS, samt datterselskapene Møbelringen Digital AS og MR Regnskap.

Møbelringen AS er Møbelringens servicekontor, som ligger på Lierstranda utenfor Drammen. Servicekontoret leverer flere tjenester til kjedemedlemmene, som overordnet strategiutvikling, innkjøps- og kjedesortiment, markedsføring og kundeklubb, kundeservice og økonomi.

Fakturaadresse:
Møbelringen AS
Sankt Hallvards vei 3
3414 Lierstranda
Org.nr. NO 934 672 194 MVA
E-post til regnskap: regnskap@mobelringen.no

Møbelringen Digital AS er et datterselskap som samler den nettbaserte delen av virksomheten, som salg av møbler og interiør på nett. Selskapet har samme styre og ledelse som Møbelringen AS.

Fakturaadresse:
Møbelringen Digital AS
Sankt Hallvards vei 3
3414 Lierstranda
Org.nr. NO 929 919 610 MVA
E-post til regnskap: regnskap@mobelringen.no

MR regnskap AS er et datterselskap som leverer regnskapstjenester, fakturering, lønn og HR, rådgivning og kontortjenester til kjedens medlemmer. Selskapet har egen daglig leder, mens daglig leder i Møbelringen AS er styreleder.

Møbelringen Regnskap AS
Sankt Hallvards vei 3
3414 Lierstranda
Org.nr. NO 998 127 998 MVA
E-post til regnskap: regnskap@mobelringen.no

Møbelringen er din lokale møbelspesialist som tilbyr kvalitetsmøbler til det norske folk. Møbelringen ble stiftet i 1985, og vi har siden da vokst til over 60 medlemseide butikker godt spredt over hele landet. Møbelringen skal fremstå som den ledende faghandel innen møbel i Norge. Vi bestreber oss på å yte god service, ha trivelige butikker, og gi god faglig veiledning til kundene våre.

Hos Møbelringen har du muligheten til å skreddersy møblene etter dine ønsker. Du kan velge mellom et bredt utvalg tekstiler og farger, treverk og størrelser. Det gjør hvert møbel unikt og spesielt for dine behov. Våre dedikerte og dyktige medarbeidere hjelper deg med å finne det som passer din personlige stil. Vi tilbyr et spennende sortiment med både norske og utenlandske merkevarer.

Fordi vi holder et sterkt fokus på kvaliteten på norske merkevarer, gjennomføres det omfattende kvalitetstester etter gjeldende kravspesifikasjoner fra mobelfakta.no. Merket mobelfakta.no kan benyttes av møbelprodusenter som er medlemmer i mobelfakta.no og som har miljø- og kvalitetssertifisert møblene de produserer og miljøsertifisert bedriften/produksjonen.

Møbelringen er også opptatt av og støtte myndighetenes krav til innsamling og behandling av emballasje. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt Norge..