Solsenger

Solseng, daybed, hageseng - kjært barn har mange navn, men en ting er sikkert. Det er få ting som er så deilig som å lene seg tilbake i en komfortabel solseng i sommervarmen. Hos oss finner du solsenger i forskjellig materialer, passformer og farger. Finn din favoritt!
Filtrering
Pris
Merke
8 produkter 8 8

Behagelige solsenger for årets varmeste dager

En solseng er perfekt når du ønsker å slappe av og nyte de flotteste dagene av året. Skap sydenstemning i hagen, på terrassen eller der du liker best å sole deg. Len deg tilbake med en god bok, noe godt å drikke og bli en ekte livsnyter. Våre solsenger kommer i moderne linjer og har muligheter for reguleringen i ryggen for maksimal komfort.
De nøytrale fargene på våre solsenger, gjør at de fint passer sammen med det meste av andre hagemøbler. Tenk også igjennom hvor mye puter du ønsker å bruke sammen med din solseng, da flere av våre solsenger kan brukes både med og uten pute.

Solsenger som tåler å stå ute hele sommeren

Alle møbler som står ute en hel sesong trenger litt oppmerksomhet for å holde seg i topp stand. Det er heldigvis enkelt å vedlikeholde solsenger. Alt du gjerne trenger er en fuktig klut og litt mildt såpevann. Putene i solsengen kan du rengjøre slik det er angitt på vaskelappen. Et siste tips er eventuelt å investere i et beskyttende trekk dersom du ønsker ekstra lang levetid på dine hagemøbler.