Hagemøbler

Forny uteplassen med fine og solide hagemøbler til sommeren. Nye hagemøbler er en god investering og det er ikke så mye som skal til for å skape en koselig oase ute. Vi har et bredt utvalg forskjellige utemøbler i ulike materialer, både til store og små uteområder.

Denne utesesongen ønsker vi å oppgradere uteplassen med tanke på komfort, stil og bærekraft. Vi ønsker solide hagemøbler som varer lenge og er fine i år etter år. På uteplassen vil vi ha den samme komforten som inne – vi vil ha gode hagesofaer og utestoler som er gode å sitte lenge i. 

Utesofa og lounge
Her finner du et stort utvalg av komfortable og stilige utesofaer og loungesett som passer perfekt til terrassen, hagen eller balkongen.

Spisegrupper
Med en komfortabel og stilig spisegruppe fra Møbelringen kan du samle familie og venner til hyggelige stunder, grilling og fine måltider.

Solsenger
Enten du liker å sole deg eller om du helst vil ligge under en parasoll så er vel nesten ingenting bedre enn å slappe av ute med en god bok og iskald drikke.

Hageputer
Fine hageputer gjør seg godt både som ekstra støtte, men også som et viktig detalje for å skape et innbydende og komfortabel.

 

Noen tips når du skal velge hagemøbler:

1. Tenk på bruksområde: Skal du bruke møblene til å spise, slappe av eller begge deler?

2. Velg riktig materiale: Tenk på klimaet der du bor og hvor mye vedlikehold du er villig til å gjøre.

3. Mål opp plassen din: Sørg for at møblene du velger passer til plassen du har.

4. Velg en stil du liker: Hagemøblene skal være en forlengelse av hjemmet ditt.
 

Utvid komfortsonen


Nå får du som er medlem i kundeklubben opptil 35% på hagemøbler*

Se utvalget på nett eller i butikk*Gjelder til og med uke 32
 
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
285 produkter 24 285

Gjør komfortsonen sommerklar!
Endelig er sommeren her. Med sol, regn og is om hverandre, lange kvelder med middager og desserter – og en god del søl. Norsk sommer krever et par ekstra forholdsregler. 

Ekornes tar med Stressless-komforten ut
Finnes det noe deiligere enn å innta frokosten utendørs? Med bord og stoler fra Stressless Outdoor, er det duket for mange hyggelige måltider i det vi anser som sommerens viktigste rom – nemlig uteplassen.

Hagemøbler som skaper den hyggelige uteplassen

Om vår og sommeren tilbringer vi gjerne mye tid utendørs, og da er det ekstra godt å ha solide utemøbler som tåler norske værforhold. Med hagemøbler blir det enkelt og behagelig å spise utendørs, slappe av i en god stol, nyte solen eller kanskje til og med sove under stjernehimmelen. Uansett hva du ønsker å bruke hagemøblene til har vi et godt utvalg av solide benker, stoler, sofagrupper, og loungemøbler. Bare for å nevne noe. La deg inspirere til å innrede en ekstra flott hage eller uteplass.

Hagemøbler i tre som er slitesterke og holdbare

Våre hagemøbler i tre passer like perfekt både i hagen eller på hytta. Dette er møbler laget av blant annet sedertre av beste kvalitet. Møbler i tre er som oftest oljet som virker beskyttende mot innsekter og slitasje.

Den naturlige stilen blir ganske enkelt et must å ha på fjellhytta. Når du skal innrede uteplassen med nye lekre hagemøbler bør du tenke over plasseringen, funksjonalitet, komfort og materialene. Du bør selvsagt også huske å velge møbler som gjenspeiler din personlige stil. Så enten det er hagemøbler i tre eller andre typer utemøbler du ønsker deg, så har vi det gode utvalget.