Modulsofa

Med en modulsofa kan du forme og bygge en sofa som passer perfekt til dine behov og ønsker. En modulsofa kan settes sammen bit for bit, helt til du har en sofa som er skreddersydd til stuen din. Vi har moduler i utallige variasjoner, finn farger og materialer som passer.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
142 produkter 24 142

Den fleksible modulsofaen som passer alle hjem

Hvis du leter etter en ny sofa, kan det hende du vurderer et modulært alternativ. Modulsofaer er flotte fordi de er allsidige og kan tilpasses for å passe til alle rom. Men hvordan velger du den perfekte modulsofaen til hjemmet ditt?

Tips til valg av modulsofa

Start med å tenke på hvor mye plass du har tilgjengelig. Du bør måle rommet og døråpningene for å sikre at en modulsofa passer inn. Du bør også vurdere utformingen av rommet ditt og om du vil at sofaen skal være et samlingspunkt eller gå i ett med dine andre møbler. Hvis du har en mer åpen planløsning, kan en modulsofa være et godt alternativ for deg. Derimot om rommet ditt er trangere eller har begrensede døråpninger, kan en tradisjonell sofa være et bedre valg.

Vurder så livsstilen din og tenk på hvordan du ønsker å bruke modulsofaen. Husk også at hvis du har kjæledyr, bør du ta hensyn til klørne og pelsen deres. Og at ta noen grep for å forhindre at sofaen blir kjæledyret sitt favorittsted til å klore. I tillegg er det et poeng da å velge en sofa som er slitesterk og som er lett å rengjøre.

En modulsofa som passer med din interiørstil

Din personlige stil er også en viktig faktor når du skal velge ny modulsofa. Hvis du foretrekker et mer tradisjonelt utseende, kan det være lurt å velge en klassisk skinnsofa. Er det et mer moderne utseende som du foretrekker, så kan det være lurt å velge en moderne stoffsofa. Likevel er det først og fremst farge og fasong som gjerne blir avgjørende, siden du bør ha en modulsofa som passer til ditt eksiterende interiør.