Pall

En puff kan fungere som et multimøbel. Enten du trenger en fin og myk puff til å hvile benene eller du trenger en puff til elegant og skjult oppbevaring har vi et stort utvalg puffer. Finn en puff som passer din stil og ditt bruk, vi har puffer i mange fasonger og farger.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
60 produkter 24 60

Puffer og paller for økt komfort i stuen

Puffer er smarte småmøbler som både kan ha gode praktiske funksjoner, men som også finnes i lekre designmodeller som skaper en avslappet atmosfære i stuen. Puffen står for selve kjernen i en behagelig livsstil. Den nærmest oppfordrer deg til å legge bena høyt og slappe helt av i en behagelig stilling. Utforsk våre eksklusive og behagelig puffer og finn en som passer best til ditt interiør i stuen eller der du ønsker å plassere den.

Hva med en puff med oppbevaring?

Et av de aller smarteste funksjonene til en puff er at den også kan brukes til å holde ekstra orden på tingene dine i stuen. En puff med oppbevaring er perfekt for deg som vil ha en oppbevaringsplass til for eksempel fjernkontrollen, ukebladene, strikketøyet eller hva som helst annet du ofte bruker i hjemmet ditt.

En oppbevaringspuff kan like gjerne bli brukt som en ekstra sitteplass på ungdomsrommet eller som et moderne alternativ til stoler på barnerommet. Det som kjennetegner en god puff er at den bør være myk, ha en passelig liten størrelse og passe sammen med møblene den står rundt. Derfor bør du tenke på hvilken farge puffen bør ha for at den går best sammen med dine andre møbler.

Puffer og paller i alle farger og fasonger

I vårt gode utvalg av puffer, vil du kunne velge mellom mange forskjellige farger, materialer og fasonger. Her finner du både de som er runde eller firkantede i formen, men også puffer med og uten ben. Velger du en som har ben kommer den litt mer opp fra gulvet, noe som kan være praktisk med tanke på rengjøring av gulvet. Hva du foretrekker av farger og materialer blir litt mer opp til deg.