Sofagruppe

Hvis du velger en sofagruppe fra Møbelringen kan du være sikker på at du gir stuen din et helhetlig og kvalitetssikkert uttrykk, slik skaper du en god romfølelse i stuen din. En sofagruppe gir deg også plass til alle, men føles ikke like massivt som en hjørnesofa.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
Farge
2 produkter 2 2
 • Nordicline 15 3+2,5 seter

  Kan også kjøpes på nett

  Hjellegjerde Nordicline 3 + 2,5-seter
   35 999,-–
 • System Pluss_Malin
  System + sofagruppe 3 + 2 seter
   50 499,-–

Sofagruppen er stuens samlingspunkt

En sofagruppe er ikke bare en gruppering sofaer eller stoler. Sofagruppen er et samlingspunkt for familie og venner.

Sofaen er kanskje stuens viktigste møbel og med en sofagruppe får du ekstra mye plass. Sofagruppen er et komfortabelt samlingspunkt og fundament for resten av innredningen i stuen. Enten du går for en moderne eller klassisk stil vil sofagruppen heve inntrykket og gi en hjemmekoselig følelse i enhver stue.

En sofagruppe for ethvert hjem

Jo større, jo bedre tenker vi ofte, men en stor sofa er ikke alltid den beste løsningen når du vil ha mange sitteplasser. Ønsker du god plass til hele familien og vennegjengen er en sofagruppe perfekt. Har du en stor stue vil en stor sofagruppe med 3-seters sofa i tillegg til en 2-seters sofa være en god løsning. Har du ikke fullt så stor plass vil kanskje en mindre sofagruppe med to 2-seters sofaer eller en sofa med tilhørende stoler fungere bedre.

Skap din egen stil med en sofagruppe

Det fine med å investere i en sofagruppe er at den kan vokse med deg. Har du behov for mer sitteplass kan du legge til en stol eller en større sofa. Samtidig gir det også utallige innredningsmuligheter med en sofagruppe. Flytt sofaene og stolene rundt i rommet og prøv deg fram til den perfekte balansen for avslapping og sosiale aktiviteter. For eksempel kan du sette to like sofaer overfor hverandre for å skape et naturlig rom til de gode samtalene. Eller du kan sette sofaene i en L-form for en mer avslappet stil. Blir du lei kan du gjøre noe helt annet.

Hos Møbelringen har vi en rekke sofagrupper som kan skreddersys basert på dine ønsker og behov. For eksempel, kan du bygge den sofaen du selv ønsker med modulsofaen System+ fra Brunstad. Det gjør at du kan få en unik sofagruppe som passer akkurat din stil og ditt hjem. Ønsker du en allsidig sofagruppe med rene linjer og nordisk design er Nordicline sofagruppe en sofagruppe som er både god å sitte i og lett å innrede med.

Er du usikker på hvilken type sofagruppe som er rett for deg? Kom gjerne innom din nærmeste Møbelringen. Vi hjelper deg å finne den perfekte sofagruppen.