Sengegavl / Benk

Med en sengegavl er ikke hotellfølelsen langt unna. Lag et luksuriøst og harmonisk soverom med en myk og lekker sengegavl som kan komplementere stilen på soverommet ditt. Sengegavlen monteres enten rett på sengen i bakkant, eller festes direkte på veggen bak sengen.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
103 produkter 24 103

Hodegavler øker komfort og skaper den koselige atmosfæren rundt sengen

Det finnes mange gode grunner til hvorfor du bør oppgradere soverommet med en ny hodegavl. For det første har det mange praktiske funksjoner som gjør det ekstra komfortabelt og koselig for deg å være i sengen. Dersom du liker f.eks. å lese, surfe på mobilen, se på tv eller hva som helst annet, så vil hodegavler kunne gi deg den luksuriøse hotellfølelsen.

Det blir rett og slett betydelig mer behagelig å oppholde seg i sengen. I tillegg så trenger du ikke lenger å være bekymret for slitasje på veggen. Du kan være trygg på at veggen din alltid vil holde seg ren og pen. Heldigvis er også hodegavler som regel alltid enkle å rengjøre, dersom du skulle få behov for det. Utforsk vårt utvalg av behagelig og lekre hodegavler og finn den som passer best til akkurat ditt soverom.


Slik finner du den perfekte sengegavlen

Når du skal velge deg en ny sengegavl er det mange ting du bør tenke over. Noe av det viktigste er blant annet materialer, bredde, høyde, farger og stil. Det er lurt å tenke på helheten og velge en sengegavl som passer godt sammen med sengetøyet og nattbordet ditt. Akkurat derfor er det gjerne lurt å ha nøytrale farger på innredningen på soverommet.

Sengegavler kommer i mange forskjellige størrelser, men noen av de vanligste breddene er gjerne 120 cm, 140 cm, 160 cm eller 180 cm. Når det gjelder høyde kan du først og fremst bestemme selv hva du foretrekker og synes er best for soverommet ditt. Les flere gode råd om valg av sengegavl og nattbord her.