Rammeseng

En rammeseng er en enkel, robust og plasseffektiv seng. Flere av våre rammesenger har gode langringsløsninger for maksimal utnyttelse av plassen. Det geniale med en rammeseng er at benene monteres direkte i bunnen, enkel og praktisk seng på 1-2-3. Se vårt utvalg!
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
37 produkter 24 37

Rammeseng og rammemadrass ‒ en enkel og behagelig løsning til soverommet

Hvis du er usikker på hvilken seng du ønsker deg til soverommet, er rammesenger alltid et enkelt og stilrent valg som også gir deg en god natts søvn.

Hos Møbelringen finner du alltid et godt utvalg av ulike typer rammesenger og rammemadrasser fra enkeltsenger (90 x 200) til dobbeltsenger (150 x 200 ‒ 180 x 200). Du kan også velge mellom ulike nøytrale farger på de ulike sengene.

Rammesenger er utrolig plasseffektive og enkle å flytte på hvis du liker å ommøblere, eller skal flytte. Det viktigste å tenke på når du skal velge rammeseng er riktig rammemadrass.

Tenk på hvilke temperatur, vekt og andre preferanser du foretrekker når du skal sove. Ofte anbefaler vi en fast madrass når du veier over 75 kg, og en medium fast madrass hvis du veier under 75 kg. En annen viktig ting å tenke på er hvis du har en rastløs sovepartner som beveger seg mye om natten, er det lurt å velge en overmadrass som sørger for å dempe mest mulig bevegelse for den som ligger ved siden av.

Her vil våre ansatte hjelpe deg om du er usikker på hvilke kvaliteter du skal prioritere i din nye madrass.

Rammeseng med oppbevaring ‒ perfekt til studenter eller på barnerommet

Bor du i et lite arealeffektivt kollektiv, eller du har et rotete barnerom å ta hensyn til, er rammeseng med oppbevaring et smart og praktisk alternativ. Her kan du gjemme alt rotet du ikke vil at noen andre skal se, og i tillegg er det alltid tilgjengelig på et blunk når det trengs. Rammesengene er i tillegg behagelige og kommer med madrasser som passer til alle kroppstyper.

Du kan også velge å bestille med en dekorativ hodegavl for å få et bedre helhetlig uttrykk og design i rommet.

Er du usikker på hvilken rammeseng som passer deg? Kom gjerne innom din nærmeste Møbelringen, så hjelper vi deg med å finne drømmesengen!