Madrass

Det finnes en madrass for alle. Noen liker faste andre liker myke. Hos oss finner du et stort utvalg av kvalitetssikre madrasser i forskjellige lengder og varianter. Kom innom og prøv madrassene våre, vi hjelper deg med å finne den riktige madrassen som passer dine behov.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
Farge
42 produkter 24 42

Madrasser tilpasset dine behov

Det er å ha en god madrass kan være helt avgjørende for nattesøvnen, og for om du våkner frisk og utvilt. Å velge riktig madrass er derfor viktigere enn de fleste er klar over. Det viktigste du skal tenke på er hvor mye fasthet og støtte du trenger. Utforsk vårt utvalg av babymadrasser, skumplastmadrasser og behagelige vendbare madrasser. Det neste du bør vurdere når du skal velge deg en ny madrass er størrelsen. Våre vendbare madrasser kommer i størrelsene 75x200cm, 90x200 cm og 120x200 cm. Skumplastmadrassene har de samme størrelsene, mens babymadrasser er naturlig nok mindre.

Behagelige skummadrasser til alle formål

Alle våre skumgummimadrasser er av topp kvalitet og kan brukes til mange ulike anledninger. Det som kjennetegner skummadrasser er at de er gjennomgående laget av skummateriale, og de skiller seg derfor klart fra fjærmadrasser.

Tenk på hva du skal bruke madrassen til, om den skal brukes til en gjesteseng eller om den er ment for daglig bruk. Skummadrasser kan godt brukes direkte på gulvet, eller du kan plassere den i en sengeramme. Denne typen madrasser har lang holdbarhet og passer også perfekt til både hyttetur og camping.