Woodstory lar deg «designe» spisebordet selv:

SIik kan du enkelt skreddersy det perfekte spisebordet

Selv om resultatet definitivt blir av ypperste klasse, må du ikke være utdannet møbeldesigner for å designe og tilpasse drømmespisebordet ditt – det er faktisk veldig enkelt!

Den danske møbelprodusenten Woodstory – som selges eksklusivt hos Møbelringen – lar deg skreddersy både det nye spisebordet, skjenken og stuebordet ditt nesten helt etter eget hode. Hvert møbel produseres nemlig på bestilling.

– Den aller største fordelen med å velge et spisebord fra Woodstory er alle valgmulighetene du har. Det er mulig å sette sammen et bord som er nøyaktig som du vil ha det, med valg av både bordplate, ben, farge og finish – i en stil som passer den innredningen du har hjemme. Jeg pleier å si til kundene mine: Fortell meg nøyaktig hvordan du vil at bordet skal være, så skal vi fikse det. Vi som jobber i Møbelringen har fagkunnskap og mye erfaring, og hjelper gjerne til med å skape drømmebordet.

Det sier Torkel Olafsrud, daglig leder hos Møbelringen Follo. Han forteller at kundene ofte ikke tror det er mulig å spesialtilpasse spisebordet uten at man må få snekkeren hjem til seg.

– Når vi presenterer alle mulighetene som finnes hos Woodstory, er det mange som ikke tror at det kan stemme, ler han.

Torkel Olafsrud hos Møbelringen Follo viser frem noen av de mange valgmulighetene du har om du vil skreddersy et spisebord fra Woodstory.Torkel Olafsrud hos Møbelringen Follo viser frem noen av de mange valgmulighetene du har om du vil skreddersy et spisebord fra Woodstory.
Torkel Olafsrud hos Møbelringen Follo viser frem noen av de mange valgmulighetene du har om du vil skreddersy et spisebord fra Woodstory.

Mange valgmuligheter – og kyndig veiledning i butikken

Å skulle sette sammen det perfekte spisebordet fra Woodstory er på mange måter som å stå foran en godterihylle – for det er mye snadder å velge mellom:

Bordplate

  • Woodstory byr på forskjellige bordplater hvor både lengde og tykkelse kan tilpasses.
  • Platene fåes i bredder opp til 120 cm og lengde opp til 290 cm uten ileggsplater.
  • De runde bordene kan du få i størrelser fra diameter Ø100-180 cm.

Farge og finish

  • Du kan velge mellom forskjellige farger og ulike typer finish på bordplaten din.
Det finnes mange forskjellige materialer, farger og finish å velge i når du skal designe ditt eget spisebord hos Møbelringen.Det finnes mange forskjellige materialer, farger og finish å velge i når du skal designe ditt eget spisebord hos Møbelringen.
Det finnes mange forskjellige materialer, farger og finish å velge i når du skal designe ditt eget spisebord hos Møbelringen.

Bordben

  • Du har utallige typer bordben å velge i, både ben i tre, metall og mange ulike stiler.

Olafsrud forteller at det i utgangspunktet ikke er komplisert å plukke ut de ulike delene selv, men at kundene gjerne ønsker litt ekstra veiledning når de skal designe spisebordet sitt. Han forteller om kunder som kommer tilbake både én og to ganger med målestokken i hånden for å sjekke om de kan få plass til drømmebordet i spisestuen hjemme.

– De fleste som skal ha et skreddersydd spisebord tar seg god tid, og vil gjerne ha hjelp og veiledning av oss som jobber i butikken. Det er i utgangspunktet ikke vanskelig å «designe» sitt eget bord, for Woodstory gjør det enkelt å skreddersy et møbel, men fordi det er mange valgmuligheter er kundene ofte åpne for innspill fra oss. Å finne gode løsninger sammen med kunden er utvilsomt noe av det morsomste vi gjør på jobb, sier han.

Fiks ferdige forslag

Selv om du i prinsippet kan skreddersy spisebordet ditt 100 % med Woodstory, finnes det også ferdig utformede oppsett som du enten kan velge som de er eller bygge videre på.

– Vi ser at stadig flere ønsker seg tilpassede løsninger og ikke minst unike møbler. Det å kunne få et «snekkerbygget» spisebord basert på alle dine ønsker og behov gir det lille ekstra. Når det er sagt, ser vi også at mange setter pris på at det allerede finnes forslag utstilt i butikken som de kan ta utgangspunkt i når de skal designe sitt eget bord, sier Torkel Olafsrud i Møbelringen.

Se noen av forslagene for spisebord – både firkantede og runde – fra Woodstory her.

Woodstory rundt spisebord, modell D303, sort ask. WoodStory Urban spisebord 54US med integrert ileggsplate.Woodstory rundt spisebord, modell D303, sort ask. WoodStory Urban spisebord 54US med integrert ileggsplate.

Dette er Woodstory

Det danske familie-eide møbelselskapet, Kristensen & Kristensen står bak merkevaren Woodstory, som selges eksklusivt hos Møbelringen. De er kjent for å produsere håndlagde kvalitetsmøbler, og alt treverk som benyttes i produksjonen håndplukkes. Møblene produseres etter bestilling, noe som gir fleksibilitet i valget av størrelse, farge og utforming. Det gjør det enkelt å skape kvalitetsmøbler som er skreddersydd etter dine ønsker og behov.