Skandinavisk skreddersøm av møbler hos Møbelringen:

– Møblene fra Woodstory forteller en historie om godt håndverk og høy kvalitet

Det er ingen motsetning i det å handle møblene sine i en møbelforretning og det å få skreddersydde og spesialtilpassede møbler. Filosofien bak møbelserien Woodstory, som selges eksklusivt hos Møbelringen, er nemlig enkel og tydelig: Det du ønsker deg, det får du.

Det er noe eget med solide kvalitetsmøbler du vet kommer til å være med deg i mange år fremover. Følelsen av å la hånden hvile på et spisebord hvor du kan lese historien om hyggelige samtaler og lange middager i bordplaten.Det er noe eget med solide kvalitetsmøbler du vet kommer til å være med deg i mange år fremover. Følelsen av å la hånden hvile på et spisebord hvor du kan lese historien om hyggelige samtaler og lange middager i bordplaten.
Det er noe eget med solide kvalitetsmøbler du vet kommer til å være med deg i mange år fremover. Følelsen av å la hånden hvile på et spisebord hvor du kan lese historien om hyggelige samtaler og lange middager i bordplaten.

Det er noe eget med solide kvalitetsmøbler du vet kommer til å være med deg i mange år fremover. Følelsen av å la hånden hvile på et spisebord hvor du kan lese historien om hyggelige samtaler og lange middager i bordplaten. Synet av skjenken som bærer alle familiebildene dine og favorittplanten du har holdt liv i tross mangel på grønne fingre. Den gode følelsen du får av vitrineskapet som er dels museum for arvegods fra bestemor, og dels oppbevaringsplass for alle de tingene du ikke har hjerte til å gjemme bort.

Møblene som du vet også kan gi neste generasjon glede og verdi, fordi det kommer til å være like fint – om ikke finere – når det har fått noen merker og minner etter levd liv.

Hva er egentlig en møbelklassiker? For oss er det et møbel du ikke vil kvitte deg med, som står like støtt helt uavhengig av trender, og som bare blir finere for hvert år som går.

Et vitrineskap fra Woodstory lar deg vise frem interiørskattene dine – og er samtidig en skatt i seg selv!Et vitrineskap fra Woodstory lar deg vise frem interiørskattene dine – og er samtidig en skatt i seg selv!
Et vitrineskap fra Woodstory lar deg vise frem interiørskattene dine – og er samtidig en skatt i seg selv!

Lar deg «designe» møblene selv

Woodstory leverer nettopp slike møbler. Tilpasset deg og dine behov, og etter vår mening fremtidige møbelklassikere. De mange mulighetene for å skreddersy nøyaktig det spisebordet, den skjenken eller den tv-benken som passer perfekt inn i ditt hjem og ditt liv, gjør Woodstory til en av de mest fleksible løsningene som tilbys uten at du må invitere snekkeren hjem til deg. Det finnes forslag til oppsett som du kan ta utgangspunkt i, eller du kan velge alle delene av møbelet selv – som mål, farger, behandling, lakkering, knotter, og ben.

De ansatte hos Møbelringen sitter på mye fagkunnskap og erfaring, og er klare for å veilede og hjelpe deg.De ansatte hos Møbelringen sitter på mye fagkunnskap og erfaring, og er klare for å veilede og hjelpe deg.
De ansatte hos Møbelringen sitter på mye fagkunnskap og erfaring, og er klare for å veilede og hjelpe deg.

– Å jobbe sammen med kundene våre, og veilede dem gjennom prosessen med å skape det perfekte møbelet for dem, er noe av det aller morsomste vi gjør. Det er utrolig tilfredsstillende å kunne hjelpe folk med å sette sammen for eksempel et spisebord så det blir nøyaktig slik de hadde sett for seg, forteller Torkel Olafsrud, daglig leder hos Møbelringen Follo.

Fordi serien selges eksklusivt hos Møbelringen, har de ansatte tilegnet seg mye kunnskap og erfaring om møblene, og kan veilede og hjelpe deg når du skal «designe» ditt nye Woodstory-møbel.

– Det er i utgangspunktet ikke vanskelig å «designe» sitt eget bord, for Woodstory gjør det så enkelt å skreddersy et møbel, men kundene er ofte åpne for innspill fra oss siden det er så mange valgmuligheter, forteller Olafsrud.

Kvalitet er et viktig nøkkelord for både materialene og produksjonen av Woodstorymøblene. Hvert møbel blir produsert etter bestilling.Kvalitet er et viktig nøkkelord for både materialene og produksjonen av Woodstorymøblene. Hvert møbel blir produsert etter bestilling.
Kvalitet er et viktig nøkkelord for både materialene og produksjonen av Woodstorymøblene. Hvert møbel blir produsert etter bestilling.

Møbelproduksjon preget av solid håndverk og høy kvalitet

Hvert enkelt Woodstory-møbel blir laget etter bestilling, noe som betyr at når du har valgt materialer, størrelse, farge og finish, settes produksjonen i gang. Fabrikken har egne avdelinger for både treverk og metall, hvor snekkere og smeder arbeider etter gamle håndverkstradisjoner. Hvert eneste møbel settes sammen nøyaktig slik du vil ha det, og tanken om varighet og bærekraft er med i alle ledd.

– Det gode håndverket som utføres sikrer ikke bare nydelige detaljer i arbeidet, det bidrar også til å gi møblene en sterk konstruksjon og dermed lang levetid. Møblene fra Woodstory forteller rett og slett en historie om godt håndverk og høy kvalitet.

For at det skal bli enklere for deg å se for deg hvordan det nye spisebordet ditt kan bli, finnes det forslag til oppsett og sammensetninger i Møbelringenbutikkene. Disse kan du enten velge å bestille som de står, eller du kan bygge videre på forslagene. Kanskje ønsker du den samme lengden, men en annen farge – eller du har sett for deg et annet materiale på bordbena. Det er opp til deg.

Hvert møbel er satt sammen av nøye utvalgt treverk, som gir et unikt og taktilt uttrykk. Alt produseres med kjærlighet til godt håndverk.Hvert møbel er satt sammen av nøye utvalgt treverk, som gir et unikt og taktilt uttrykk. Alt produseres med kjærlighet til godt håndverk.
Hvert møbel er satt sammen av nøye utvalgt treverk, som gir et unikt og taktilt uttrykk. Alt produseres med kjærlighet til godt håndverk.

Natur og miljø i fokus

Vi er stadig mer opptatt av bærekraft og å ta gode valg når det gjelder både klær og møbler. Det enkle, skandinaviske livet er på trendradaren verden over, og taktile materialer som treverk er i vinden. De skreddersydde møblene fra Woodstory møter ønsket om å ta vare på naturen gjennom å sikre at både selve produksjonen og materialene som benyttes er bærekraftige.

– Det viktigste man kan gjøre for å spare miljøet er likevel å velge møbler som du skal ha med deg i lang tid fremover. Det er enkelt når man velger et Woodstory-møbel.