Norskprodusert – kortreiste møbler

Hos Møbelringen får du møbler fra norske merkevarer som Wonderland, Stordal, Kleppe og Brunstad. Moderne og tidsriktige møbler i nordisk stil, for norske komfortsoner. Prioriter kvalitet, håndverk, lokal produksjon – og selvfølgelig komfort.

Skal du innrede komfortsonen din, står du overfor mange valg – som det å velge norskprodusert. Gjør du det, velger du ikke bare moderne og tidsriktige møbler i nordisk stil. Du velger også kvalitet, håndverk og lokal produksjon. Da kan du lene deg ekstra godt tilbake når komfortsonen er ferdig innredet.

Når du skal innrede komfortsonen, er det mye å tenke på. Møblene skal både være behagelige og inspirerende, men også holdbare, av god kvalitet og gjerne bærekraftige. Hos Møbelringen får du det aller beste innen norskprodusert møbeldesign, som leverer på alt dette!

Hos Møbelringen får du det aller beste innen norsk møbeldesign. Moderne og tidsriktige møbler i nordisk stil – for deg som ønsker å velge kvalitet, holdbarhet og bærekraftighet.

Wonderland har produsert senger på Åndalsnes i Romsdalen siden 1969. De fokuserer på å forstå menneskets behov for god søvn og hva kroppen trenger for å kunne restituere godt..Wonderland har produsert senger på Åndalsnes i Romsdalen siden 1969. De fokuserer på å forstå menneskets behov for god søvn og hva kroppen trenger for å kunne restituere godt..
Wonderland har produsert senger på Åndalsnes i Romsdalen siden 1969. De fokuserer på å forstå menneskets behov for god søvn og hva kroppen trenger for å kunne restituere godt.
Wonderland har produsert senger på Åndalsnes i Romsdalen siden 1969. De fokuserer på å forstå menneskets behov for god søvn og hva kroppen trenger for å kunne restituere godt..Wonderland har produsert senger på Åndalsnes i Romsdalen siden 1969. De fokuserer på å forstå menneskets behov for god søvn og hva kroppen trenger for å kunne restituere godt..
Wonderland har produsert senger på Åndalsnes i Romsdalen siden 1969. De fokuserer på å forstå menneskets behov for god søvn og hva kroppen trenger for å kunne restituere godt.

En av tidens viktigste trender

Nærhet, lokal tilknytning og historien bak produktet blir for mange stadig viktigere.

Velger du norskprodusert, velger du kortreiste møbler som lages med omtanke og presisjon. Og du bidrar til utviklingen av norske arbeidsplasser der arbeidsglede, samhold og kunnskap er viktige verdier.

Siden 1932 har Stordal laget møbler på nordisk vis, for kunder som verdsetter det enkle, det vakre og det funksjonelle. De utvikler og produserer fortsatt sine møbler i bygda Stordal på Sunnmøre, blant majestetiske fjell, dype daler og bunnløse fjorder. Siden 1932 har Stordal laget møbler på nordisk vis, for kunder som verdsetter det enkle, det vakre og det funksjonelle. De utvikler og produserer fortsatt sine møbler i bygda Stordal på Sunnmøre, blant majestetiske fjell, dype daler og bunnløse fjorder.
Siden 1932 har Stordal laget møbler på nordisk vis, for kunder som verdsetter det enkle, det vakre og det funksjonelle. De utvikler og produserer fortsatt sine møbler i bygda Stordal på Sunnmøre, blant majestetiske fjell, dype daler og bunnløse fjorder.

Kortreist bærekraft

Wonderland, Stordal, Brunstad og Kleppe henter inspirasjon fra norsk natur og kultur. Møblene produseres i naturskjønne omgivelser – midt blant norske fjell og fjordbygder. Nærheten til naturen gjør at møbelprodusentene i lang tid har fokusert på materialer som bidrar til et redusert miljøavtrykk. Råvarer som norsk furu, resirkulerbare tekstiler, funksjon og tidsriktig design gjør at du får møbler som varer lenge. Helt norsk. Laget med omtanke.

Brunstads historie går helt tilbake til 1941 da Hjalmar Brunstad startet å lage pinnestoler i et kjellerlokale. Hans sønn Helge Brunstad videreførte bedriften med stø hånd i flere tiår, og Brunstad utviklet seg til å bli en av Norges ledende produsenter.Brunstads historie går helt tilbake til 1941 da Hjalmar Brunstad startet å lage pinnestoler i et kjellerlokale. Hans sønn Helge Brunstad videreførte bedriften med stø hånd i flere tiår, og Brunstad utviklet seg til å bli en av Norges ledende produsenter.
Brunstads historie går helt tilbake til 1941 da Hjalmar Brunstad startet å lage pinnestoler i et kjellerlokale. Hans sønn Helge Brunstad videreførte bedriften med stø hånd i flere tiår, og Brunstad utviklet seg til å bli en av Norges ledende produsenter.

Norskproduserte bestselgere

Blant snødekte topper ved den blåe Hardangerfjorden, står hjørnesteinsbedriften Kleppe Møbelfabrikk. Kleppebordene høster av over 90 års erfaring med fremragende norsk håndverk og design.Blant snødekte topper ved den blåe Hardangerfjorden, står hjørnesteinsbedriften Kleppe Møbelfabrikk. Kleppebordene høster av over 90 års erfaring med fremragende norsk håndverk og design.
Blant snødekte topper ved den blåe Hardangerfjorden, står hjørnesteinsbedriften Kleppe Møbelfabrikk. Kleppebordene høster av over 90 års erfaring med fremragende norsk håndverk og design.

Krav til «Norskprodusert»:

  • Produktet skal være designet i Norge.

  • Mer enn 75 % av kostpris (fremstillingskostnad) på produktet kan henføres til produksjon i Norge. Det betyr at opptil 25 % av produktet kan produseres utenfor Norge (f.eks. ben).

  • All sammenstilling og ferdiggjøring av produktet foregår i Norge.

  • Produkter som tilfredsstiller disse kravene, kan merkes «Norskprodusert».