Sofabord

Et nytt sofabord kan gi et nytt uttrykk i stuen din. Før du besemmer deg for sofabord bør du tenke hvilken fasong og hvilke materialer som passer inn i din stue. Et rundt sofabord i eik føles nettere enn et sofabord i betong, hvilket uttrykk vil du skape i din stue?
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
Farge
122 produkter 24 122

Sofabord som hever eleganse og stil i stuen

Alle koselige stuer bør ha et sofabord som fremhever og komplettere sofaen. Mange vil gjerne si at ingen stue kan kalles komplett, uten det perfekte stuebordet mellom sofaen og TV-en. Sofabord kommer i mange ulike fasonger, størrelser, farger og stiler. Populære typer av materialvalg er gjerne alt fra eik, ask finér, glass eller metall.

I tillegg kan du finne sofabord som er ovale, firkantet, runde eller til og med bord som er dråpeformet. Mulighetene er mange, så det til syvende og sist dine behov og preferanser som avgjør. Her er det bare å gå i gang med å utforske vårt brede, varierte og spennende utvalg av stuebord.

Stilfulle sofabord med oppbevaring

Ønsker du en ekstra plass å gjemme unna ting som blader, nøkler eller fjernkontrollen, så er et sofabord med oppbevaring et godt valg. Det skaper på mange måter en mer ryddig atmosfære i stuen og er så klart i tillegg ganske så praktisk. De fleste sofabord med oppbevaring har som regel skuffer eller en ekstra hylle hvor du kan legge dine ting.

Uansett hvilken stil du ser etter så har vi sofabord som passer perfekt for de aller fleste hjem. Ser du etter et mindre bord og ikke har behov for oppbevaring, så kan småbord og sidebord også være et godt valg.