Konsollbord

Konsollbord er et praktisk, lite bord som ofte står inntil en vegg. Et avlastingsbord tar lite plass og skaper en koselig atmosfære i stuen med personlig dekor som bilder, stearinlys eller blomster. Et konsollbord fungerer også perfekt i gangen og skaper en fin velkomst.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
11 produkter 11 11

Praktiske og dekorative konsollbord har mange fordeler i hjemmet

Konsollbord er en fin måte å få litt ekstra lagringsplass og fungerer godt som et avlastningsbord. De er mindre og smalere, noe som betyr at de tar mindre plass, men de gir også en innbydende atmosfære i rommet. Rett og slett er disse smalere bordene et populært møbelvalg fordi de er funksjonelle, stilige og allsidige. Når du skal velge deg et nytt bord er det ting som farger, materialer og funksjoner som er det mest sentrale.

Konsollbord med skuffer

Velg et konsollbord med skuff når du ønsker å holde noen av dine eiendeler mer skjult. Her kan du for eksempel oppbevare ting som nøkler, lommebok, mobilladeren eller alt annet som du ofte har bruk for før du går ut døren om morgenen. Skuffer hjelper deg også å holde tingene bedre organisert og gir et ryddig uttrykk i gangen. Hvis du ønsker deg et speil i gangen, så kan konsollbordet være et perfekt sted å plassere dette. Uansett hva du ser etter har vi et lekkert utvalg av konsoll- og avlastningsbord i ulike farger, materialer og størrelser.