Småbord

Har du et hjørne i stuen din som du synes er vanskelig å utnytte? Vi har et stort utvalg av hjørnebord, sidebord og konsollbord. Et lite småbord passer perfekt til å plassere kaffekoppen eller vinglasset på, når du skal kose deg i sofaen.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
Farge
39 produkter 24 39

Praktiske småbord og sidebord for alle rom

Småbord og sidebord er noen av de mest praktiske møblene vi har i hjemmet. Hva er vel mer praktisk enn å ha et sted å plassere kaffekoppen, vinglasset, mobiltelefonen eller kanskje fremheve vakre blomster eller skulpturer. Mulighetene med småbord er mange, og det er lov å være kreativ til hva man ønsker å bruke disse smarte møblene til.

Det fine med småbord er dessuten at de ikke trenger å være kjedelige i utformingen. Hos oss finner du stilfulle avlastningsbord i forskjellige farger, materialer og størrelser, med eller uten muligheter for ekstra oppbevaring.

Småbord er med på å skape den koselige stemningen i hjemmet. Finn den stilen som passer best til de møblene som vil stå rundt bordet.

Slik velger du riktig sidebord

Start med å tenke på hva du skal bruk sidebordet til. Det legger gjerne føringer for hvor stort bordet bær være i bredde og høyde. Om det kun skal være et lite avlastningsbord for å plassere kaffekoppen eller om du har større behov for oppbevaring og f.eks. gjemme unna noen ting du ikke ønsker skal stå fremme. Dersom du vet at du vil komme til å trenge ekstra med muligheter for oppbevaring, anbefaler vi at du også ser vårt utvalg av sofabord.

Utforsk vårt elegante utvalg av småbord, sidebord og avlastningsbord, og finne den stilen som passer best til ditt hjem. Tenk spesielt på om valg av materialer og farge passer godt sammen med møblene vil stå rundt bordet.