Art. nr. 381356018

Milla spisestol

Lav rygg. Tekstil Irma turtle. Brunoljet ben.
Milla spisestol er kun tilgjengelig for kjøp av 2 om gangen
Førpris  2 999,-–  1 999,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Hjemlevering (fortauskant)
Forventet leveringstid: 4-8 uker

Bestillingsvare på nett

Om produktet

Milla spisestol med meget komfortabelt tekstilsete og tidløse, klassiske linjer i nordisk stil, passer perfekt inn i ethvert hjem. Spisestolen er like elegant som den er komfortabel.


  • Milla har en god komfort i sete og rygg som gjør at du kan nyte et avslappet måltid.
  • Leveres ferdigmontert.

Størrelse

  • Bredde: 45
  • Høyde: 87
  • Sittehøyde: 49
  • Dybde: 57

Serie

Milla er en elegant og tidløs serie spisestol og spisesofa med super sittekomfort. Milla spisestol fåes med høy eller lav rygg, med eller uten armlene. Du kan velge mellom mange forskjellige tekstiler og farger. Forskjellige benfarger kan også velges, så her er det lett å finne en spisestol som passer perfekt til akkurat ditt hjem.

Vedlikehold

Støvsug regelmessig for å forhindre at støv, smuler og annet smuss legger seg i tekstilet. Støvsug alltid før du benytter skumrens. For de aller fleste tekstiler er impregnering anbefalt. Ull skal ikke impregneres, da dette ødelegger de naturlige egenskapene ulltekstiler har. Det er lettere å få bort flekker fra ull enn fra andre tekstiler.