Julegavetips

Myke eller harde overraskelser – her er Møbelringens julegavetips.

Med Out&About dunsokk får du alle dunens gode egenskaper komprimert i en superlett sokk.Med Out&About dunsokk får du alle dunens gode egenskaper komprimert i en superlett sokk.
Med Out&About dunsokk får du alle dunens gode egenskaper komprimert i en superlett sokk.

Out&About dunsokk

Out&About dunsokk varmer føttene på selv de kaldeste dager. Du får alle dunens gode egenskaper komprimert i en superlett sokk. Trekket på sokkene er laget i høykvalitets nylon med "ripstop", noe som gjør det slitesterkt og robust. Tekstilen tåler utendørsbruk og det er enkelt å tørke av og vaske dunsokken. "Onesize" – passer til eldre barn og voksne med en skostørrelse mellom 37 og 44. 

Med Out&About dunsokk får du alle dunens gode egenskaper komprimert i en superlett sokk.Med Out&About dunsokk får du alle dunens gode egenskaper komprimert i en superlett sokk.
Ingenting sier komfortsone mer enn deilige, varme pledd og stilige pynteputer.

Pynteputer og pledd

Ingenting sier komfortsone mer enn myke pledd og vakre pynteputer. Hos oss finner du et stort utvalg av nye, myke favoritter.

Få ting slår den deilige følelsen av å legge seg i splitter nytt sengetøy.Få ting slår den deilige følelsen av å legge seg i splitter nytt sengetøy.
Få ting slår den deilige følelsen av å legge seg i splitter nytt sengetøy.

Nytt sengetøy

Få ting slår den deilige følelsen av å legge seg i splitter nytt sengetøy. Velg et sett som passer personen du skal gi det til! Hva med et fløyelsmykt sett i bomullssateng?

Vi har mange forskjellige bilder både til stue, soverom og kjøkken!Vi har mange forskjellige bilder både til stue, soverom og kjøkken!
Vi har mange forskjellige bilder både til stue, soverom og kjøkken!

Bilder

Enten du vil pryde veggen med klassiske motiver eller du vil skape liv og energi med et bilde i sterke farger, finner du et favorittbilde hos oss. En mer personlig gave skal du lete lenge etter.

Levende lys bidrar til å skape en deilig komfortsone hjemme.Levende lys bidrar til å skape en deilig komfortsone hjemme.
Levende lys bidrar til å skape en deilig komfortsone hjemme.

Lykter og lysestaker

Vi har et stort utvalg av lykter og lysestaker som du kan plassere hvor som helst i hjemmet ditt. Forsøk å blande lykter i forskjellige farger, materiale og størrelse for å skape en koselig sone.