Hytteinspirasjon:

Inspirasjon til hvordan du kan innrede sommerhytta

Å velge interiør til en sommerhytte er å plukke og mikse i gode materialer, lyse naturfarger, myke møbler – og gjerne lyst treverk. På sommerhytta skal det være lett å senke skuldrene og finne roen.

Naturen spiller som oftest en stor rolle i hyttelivet vårt, og det påvirker også hvordan vi innreder hyttene våre. Noen foretrekker å trekke over tregrensen når de skal få hvilepuls, andre søker mot en sval skog – og noen foretrekker havet. Skal du innrede en sommerhytte, får du noen tips her.

Hva slags hyttemøbler skal du ha inne?

Hvilke møbler du skal velge til hytta avhenger selvfølgelig av hvor stor plass du har, hvilken stil du ønsker deg og hvordan dere bruker hytta. Et godt tips kan være å tenke over hva som er det aller viktigste for deg – er det å kunne ha mange samlet til middag, er et solid spisebord med uttrekksplater kanskje det du prioriterer. Vil du tilbringe mest mulig tid utendørs, er det kanskje utemøblene du kjøper inn først.

Spisebordet fra Woodstory kan tilpasses så du får det nøyaktig slik du vil ha det.Spisebordet fra Woodstory kan tilpasses så du får det nøyaktig slik du vil ha det.
Spisebordet fra Woodstory kan tilpasses så du får det nøyaktig slik du vil ha det.

Treverk blir bare vakrere med årene, og varer nærmest evig om du tar godt vare på det. Samle hele familien eller venneflokken til sommerfest på hytta – og bli sittende lenge etter at solen har gått ned. Spisebordet fra Woodstory kan tilpasses så du får det nøyaktig slik du vil ha det. Det vakre skapet fra samme leverandør rommer både arvegods og nye skatter du vil vise frem.

Velg riktig spisebord til hytta

Når du skal velge spisestue til en hytte, gjelder de samme kriteriene som hjemme: Hvor mange skal ha plass ved bordet, vil du kunne trekke det sammen så det tar mindre plass når det ikke er fest, og foretrekker du et rundt eller et firkantet bord. Om du trenger veiledning og råd til hva som blir optimalt på din hytte, finnes det både fagkunnskap og stilsans hos de ansatte hos Møbelringen.

De du møter i butikken vet hvilke muligheter som finnes for skreddersøm tilpasset dine behov. Hytter har ofte små kriker og kroker som kan være en utfordring å møblere, og da er det fint å få hjelp til planleggingen.

Om du trenger spisebord til 8, 12 eller et lite spisebord for to, skal altså ekspertene i Møbelringen klare å guide deg til det rette hyttebordet.

Darlington - lekker hagemøbelserie sandfarget aluminium.Darlington - lekker hagemøbelserie sandfarget aluminium.
Darlington - lekker hagemøbelserie sandfarget aluminium.

Fine utemøbler til sommerhytte

Vi lever for sommeren, og alt den byr på av aktiviteter og hygge utendørs. Følelsen av duggvått gress eller myke svaberg under bare føtter, er noe helt eget. Når du skal velge utemøbler til hytta ved sjøen, skal du se etter noe som passer for deg: Liker du å olje utemøbler i tre hvert år for å få det litt maritime uttrykket, eller liker du den grå patinaen som teak gir over tid ute i vær og vind, eller er du en av dem som foretrekker vedlikeholdsfrie hagemøbler?

En loungegruppe, et hyggelig spisebord med stoler og et par komfortable solsenger er det som skal til for å gjøre uteplassen foran sommerhuset til et ekstra rom gjennom sommerhalvåret. Store potter med frodige planter, en deilig parasoll som gir skygge når du trenger det, og et lite bord til å sette fra seg glasset når du skal bla om i boken du leser – vips, så har du drømmehyttehagen.

Lange late dager på en behagelig solseng – kan man ønske seg noe mer av en norsk sommer? Utemøblene til sommerhytta skal gi rom for å nyte hvert minutt av ferien eller helgen.Lange late dager på en behagelig solseng – kan man ønske seg noe mer av en norsk sommer? Utemøblene til sommerhytta skal gi rom for å nyte hvert minutt av ferien eller helgen.
Lange late dager på en behagelig solseng – kan man ønske seg noe mer av en norsk sommer? Utemøblene til sommerhytta skal gi rom for å nyte hvert minutt av ferien eller helgen.

Komfortable stuemøbler til sommerhytta

Selv om vi elsker å være utendørs, kan det være godt å ha et mykt sted å søke tilflukt om solen blir for varm, og når den norske sommeren byr på regnbyger. Er sommerhytta stor nok til å innrede en stuekrok, vil den garantert bli flittig brukt. En sofa til bruk på hytte, kan gjerne være trukket i naturmaterialer som ull eller lin, eller ta opp farger fra omgivelsene utenfor hytta. I tillegg til en myk og god sofa, vil en lenestol til hytta være en god investering. Hvem kan ikke tenke seg å synke ned i en stol og lese en bok når solen har gått ned? Hvilepuls og senkede skuldre-garanti.

Lyse stuemøbler gir en avslappet og sommerlig stil til hytta. I Stockholm sofa er det godt å slappe av etter en lang dag på sjøen eller en tur i skogen.Lyse stuemøbler gir en avslappet og sommerlig stil til hytta. I Stockholm sofa er det godt å slappe av etter en lang dag på sjøen eller en tur i skogen.
Lyse stuemøbler gir en avslappet og sommerlig stil til hytta. I Stockholm sofa er det godt å slappe av etter en lang dag på sjøen eller en tur i skogen.