Ileggsplate / Klaffer

Flere av våre bord er svært fleksible og kan enkelt forlenges med en eller flere ileggsplater. Med en ekstra klaff er du alltid forberedt dersom det skulle komme et par ekstra til middagen. En illeggsplate til spisebordet kan enkelt oppbevares i en bod og tas frem ved behov.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
47 produkter 24 47

Velger du bord med ileggsplater er du alltid klar for de små og store anledningene

Spisebord med ileggsplater er smart. Da kan du ha det lille, intime og koselige småbordet i hverdagen, samtidig som du kan invitere venner og familie på fest rundt langbordet når du ønsker det.

Uansett hva du skal investere i, er det alltid en god idé å gå for noe som vokser med oppgaven. Det samme gjelder spisebord.

Ileggsplater har mange fordeler, ikke minst fordi du klarer deg med ett bord uansett om det dere er to til frokost eller tolv på fest. Ofte tar heller ikke ileggsplatene opp plass når du ikke bruker dem – de ligger skjult under bordplaten til det tid for selskapeligheter igjen.

Runde spisebord med ileggsplate

Runde spisebord har med sin organiske og naturlige form, og som kontrast til alle firkantene vi ellers omgir oss med, blitt svært populære. De løsner og myker opp både interiøret og rommet, og er et elegant og harmonisk element.

Når kjernefamilien er samlet, er det ekstra hyggelig med et rundt bord. Da kan alle se hverandre, og delta i samtalen. Og den gode stemningen fortsetter når du har venner på middag. Når du har ileggsplater i et rundt bord får det en oval form, men endene er fremdeles avrundet. Det gjør at alle får øyekontakt, og praten går livligere over bordet.

Spisebord med klaffer

En annen mulighet er spisebord med klaffer på sidene. Da får du mange av de samme mulighetene som med ileggsplater – et lite bord i hverdagen, som blir stort når du trenger det.

Klaffer på spisebordet er kanskje mest vanlig på kjøkkenet, da det går raskt og enkelt å gjøre det større eller mindre. Men, hvorfor ikke ha den neste vennemiddagen der? Kjøkkenet er gjerne husets koseligste rom, og som regel er det jo der de lystige lagene ender likevel. 

Et ekstra lurt tips er å velge samme type bord på kjøkkenet og i stuen. Da kan du sette dem sammen til ett bord for de virkelig store anledningene som barnedåp og konfirmasjon, eller når det kommer ekstra mange gjester på besøk.