Spisebord

Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her! Et spisebord bør være funksjonelt, det er her vi spiser, leser avisen, gjør lekser og skravler med venner og familie. Spisebordet er et sentralt møbel som fortjener god kvalitet.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
120 produkter 24 120

Spisebord til alle anledninger

Å ha gode spisebord og stoler er helt essensielt for å skape den gode atmosfæren og stemningen ved spiseplassen. Det er gjerne her familien samles til de gode måltidene og samtalene. Både til hverdag og fest. Derfor kan man også si at spisebord og stoler er blant de aller viktigste møblene vi har i hjemmet.

Når du skal velge et nytt spisebord det er mange ting du kan tenke over, for å sikre at du får det perfektet bordet akkurat ditt hjem. Det første du kan tenke over er ting som farger, fasong, materialer og hvordan møblene ser ut som vil stå i direkte nærhet til spisebordet. Og om du ser for deg en bestemt stil eller om du kanskje skal bruke spisebordet til noe annet.

Behov for et kjøkkenbord eller et fleksibelt spisebord med flere bruksområder?

I dag kan det som før kanskje ble kalt for et tradisjonelt kjøkkenbord, brukes på litt andre måter i en mer moderne tid. Et spisebord kan f.eks. også være praktisk for barn som ønsker å gjøre lekser, eller voksne som kunne tenke seg ekstra plass til matlaging. Det er mange behov og ønsker hos familiemedlemmene når det gjelder spiseplassen.

Når du skal ha mange gjester på besøk vil et spisebord med ileggsplater og klaffer være en smart og praktisk løsning.
Spisebordene vi tilbyr kommer blant annet fra merker som Aeris, Bow, Filippa og WoodStory. Og de finnes i mange ulike varianter, farger og materialer.

La deg inspirere av vårt utvalg av spisebord og få også med deg vårt lekre utvalg av komfortable spisestoler.