Lenestol

Vi lever i en hektisk tid og det er viktig å slappe av når man har tid til det. Men en lenestol kan du sitte godt, slenge beina opp i høyden og strekke deg ut i en hektisk hverdag. Velg riktig lenestol ut fra hvilke ønsker og behov du har, vi har garantert en som passer.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
158 produkter 24 158

Hvordan finne den perfekte lenestolen til hjemmet ditt

Hvis du er som folk flest, tilbringer du sannsynligvis mye tid i lenestolen din. Enten du ser på TV, leser eller bare slapper av, er det viktig å ha et behagelig sted å sitte. Det finnes mange forskjellige typer lenestoler, så hvordan vet du hvilken som passer for deg?

Her gir vi deg noen tips som du bør se etter når du skal kjøpe ny lenestol og hvordan du tar vare på den.

En komfortabel lenestol må ha riktig størrelse og form

Kanskje det første du må vurdere når du velger en lenestol er størrelsen og formen på stolen. Du må sørge for at stolen har riktig størrelse for din kropp. Det finnes mange forskjellige former for lenestoler, så du må finne en som støtter ryggen din og lar deg sitte i en komfortabel stilling. Deretter må du sikre at du har tilstrekkelig med plass der lenestolen skal stå.

En annen viktig faktor når du velger en lenestol er polstringen på stolen. Du må sørge for at polstringen er myk og behagelig, men ikke for myk at du synker ned i stolen. Polstringen skal også være fast nok til å støtte ryggen og gi god korsryggstøtte.

Det viktigste med en god stol er at den skal være behagelig å sitte i over lengre tid, og den skal gi god ryggstøtte. Hvis du lider av ryggsmerter, kan det være lurt å velge en stol med innebygd korsryggstøtte eller en stol med justerbare ryggstøtter slik at du kan tilpasse støttenivået du får.

Pleie og vedlikehold av lenestolen din

For å bevare lenestolen din på best mulig måte, er det viktig å støvsuge den regelmessig. Støvsuging vil fjerne smuss eller rusk som har samlet seg på overflaten, mens støvtørking vil bidra til å fjerne opphopning av støv som kan føre til at stoffet ser matt ut over tid.

Når du er ferdig med å støvsuge, kan du tørke støv av stolen med en myk klut eller mikrofiberstøver.

Hvis lenestolen din får søl eller flekker på den, er det viktig å vaske det bort så raskt som mulig. For de fleste stoffer kan du rengjøre med et mildt vaskemiddel og varmt vann. Bare påfør vaskemiddelet på en ren klut og gni det forsiktig inn i flekken til det forsvinner. Skyll området med rent vann og la det tørke helt før du bruker stolen igjen.