Art. nr. chantelle-teppe

Chantelle - teppe

Offwhite. Maskinvevd polyestershaggy.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Chantelle er et slitesterkt og lofritt teppe i myk, lett og behagelig polyester med 3 cm lang floss. Garnet er antistatisk, antibakterielt, fargeekte og Øko-Tex sertifisert. Chantelle fås i størrelse 160x230, 200x290 og Ø200 i fargene offwhite, beige og grå.

Størrelse

  • Bredde: 160
  • Lengde: 230

Vedlikehold

Det anbefales å bruke teppeunderlag, både av hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Underlaget sørger for luftsirkulasjon mellom gulvet og teppet, i tillegg vil du også unngå at smuss og støv gnis mot gulvflaten.

Chantelle er maskinprodusert i et heatsetbehandlet garn, noe som gjør at teppet er lofritt med en overflate som er smussavisende og dermed enklere å rengjøre. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging med børsten inne (unngå robotstøvsuger).

Dersom du impregnerer teppet før bruk vil det styrke fibrene og beskytte mot smuss og søl. Noen impregneringer inneholder også UV-filter som beskytter mot solbleking.