Art. nr. babel-teppe

Babel - teppe

Lys grå. Ull/viscose. Bakside bomullscanvas.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Babel er et mykt og behagelig flettet teppe av nedbrytbare naturmaterialer, som New Zealand ull og viskose med bakside av stødig bomullscanvas. Babel fås i fargene lys grå og mørk grå i størrelse Ø120, Ø160, Ø200 og Ø300.

Størrelse

  • Diameter: 120

Vedlikehold

Det anbefales å bruke teppeunderlag, både av hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Underlaget sørger for luftsirkulasjon mellom gulvet og teppet, i tillegg vil du også unngå at smuss og støv gnis mot gulvflaten.

For å redusere slitasje på teppet bør ikke Babel utsettes for tråkk med gummisåler eller andre grove materialer. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging med børsten inne (unngå robotstøvsuger). Dersom du impregnerer teppet før bruk vil det styrke fibrene og beskytte mot smuss og søl. Noen impregneringer inneholder også UV-filter som beskytter mot solbleking. Teppet skal ikke ristes, men heller henges opp og bankes.