Art. nr. 368216001

WoodStory Alcor spisebord 100x220 cm

Heltre ask, grå oljet (Rubio Cloudy). 4 cm bordplate. Harlekin kant.
28 299,–
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Bestillingsvare på nett

Hjemlevering (fortauskant)
estimert leveringstid 4-8 uker.

Om produktet

Et robust og elegant spisebord med lekre håndverksdetaljer.

  • Heltre ask.
  • Mulighet for 2 stk endeplater à 50 cm (kjøpes separat).
  • Overflatebehandlet med miljøvennlig olje fra Rubio Monocoat: Bærekraftig, sertifisert trebeskyttelse av høy kvalitet! Gir en slitesterk farge og beskyttelse av treverket. Veldig lett å vedlikeholde.

Størrelse

  • Bredde: 100
  • Høyde: 75
  • Lengde: 220
  • Tykkelse: 4

Serie

Woodstory er mulighetenes serie hvor du kan skape det perfekte møbelet til ditt hjem. I vårt arbeid med Woodstory-serien er nøkkelordene kvalitet og valgfrihet og skreddersøm. Woodstory-møblene produseres etter bestilling hos din Møbelringen-forhandler. Dette betyr at vi kan tilby deg som kunde en ekstraordinær fleksibilitet i valget av størrelse, farge og utforming.

Vedlikehold

Tre er et naturlig materiale og hvert møbel er unikt. Fargen vil derfor variere fra et møbel til et annet og vil også endres over tid. For å sikre lang levetid for tremøbler, er det viktig med riktig vedlikehold.

REGELMESSIG PLEIE

For å holde møblene rene og frie for merker og flekker er det viktig at væske og fett vaskes av overflaten med en gang. For regelmessig rengjøring og pleie, bruk “Surface Care” fra Rubio Monocoat. Spray produktet direkte på møblet og tørk det av med en ren, hardt oppvridd mikrofiberklut.

OPPFRISKNING / REPERASJON:

Ved behov for å friske opp farge og reparere skader, bruk en Rubio Monocoat-olje i samme farge som møblene.