Spisesofa

En spisesofa er definisjonen på en behagelig og kreativ sitteplass ved spisebordet. En spisebenk skaper en uhøytidelig og koselig krok hvor du kan krype opp og lese avisen og drikke kaffe om morgenen, eller du kan tilby gjestene en avslappet sitteplass under middagen.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
5 produkter 5 5

En spisesofa er både praktisk, stilig og komfortabel

Hva er vel hyggeligere enn å invitere gode venner på middag? Med en spisesofa blir det enklere å få plass til enda flere gjester rundt spisebordet.

Møblerer du spisestuen med en spisesofa i kombinasjon med spisestoler, skaper du en koselig og innbydende spiseplass for god mat og hyggelige samtaler. Det frister mer å bli sittende lenger når man sitter komfortabelt.

Spisesofa for alle behov

Hos oss finner du et godt utvalg av spisesofaer i forskjellige størrelser og design. Enten du har en egen separat spisestue, et spisebord på kjøkkenet eller en spisekrok, vil du finne en spisesofa som passer perfekt inn hjemme hos deg. Vi har også spisesofa med oppbevaring.

Det kan være lurt å tenke på at spiseplassen skal kunne brukes til mer enn bare et sted å spise når du innreder spisestuen hjemme. Tenk litt større. Hvordan vil du at spiseplassen skal fremstå? Med en spisesofa blir det rett og slett mer fristende å sette seg ned ved bordet, også mellom måltidene.

Hvorfor ikke bytte ut de tradisjonelle spisestolene og plassere en spisesofa langs veggen på kjøkkenet? Det kommer garantert til å bli din foretrukne sitteplass til morgenkaffen. Selv en liten spisesofa vil fornye spiseplassen din, enten den er på kjøkkenet eller et annet sted i boligen.

En spisesofa gjør spiseplassen mer innbydende

Spisebordet er det naturlige samlingspunktet i mange hjem. Velger du en spisesofa sammen med spisestoler får spisebordet flere funksjoner. Veldig praktisk hvis du ikke har så stor plass, men likevel ønsker at det er plass til flere rundt spisebordet.

Plasserer du spisebordet i et hjørne, vil en spisesofa være med på å lage en koseligere spisekrok enn om du bare har spisestoler rundt bordet. Kanskje blir det også den naturlige plassen for hjemmekontor eller lekser?