Barstol

Skap en moderne og dynamisk sone på kjøkkenet eller i stua med stilige og høye barstoler. Enten du vil kombinerer barstolene med våre stilige barbord eller integrere og matche dem til en kjøkkenøy-løsning har vi barstoler i forskjellige farger og materialer.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
10 produkter 10 10

Barstoler til kjøkkenet

Skal du ha møbler til kjøkkenet som ikke bare inviterer til matlaging og praktiske ting, så er en barstol alltid et godt valg. Å ha barkrakker rundt bordet inviterer til samtale og hyggelige stunder. Kanskje et glass vin på en vanlig ettermiddag mens du går og lager mat? Barstoler kan forvandle kjøkkenet ditt til et mer multifunksjonelt rom. Barna kan gjøre leksene sine på barkrakkene mens du lager middagen. Venner kan komme spontant innom for et glass vin og en hyggelig stund om kvelden.

Vi tilbyr et lekkert utvalg av ulike barstoler til kjøkkenet. Disse er laget i ulike materialer, høyder og fasonger. Noen har gasslift som gjør at du enkelt kan justere høyden. Ønsker du å sitte over lengre tid på en barstol kan en stol med ryggstøtte være det riktige valget.

Velg riktig barstol til kjøkkenøy

Skal du ha en barstol til kjøkkenøy er det ganske vanlig at den har en sittehøyde mellom 40 cm og 75 cm, men dette kan variere noe. Disse egner seg veldig godt til et høybord eller en kjøkkenbenk. Er kjøkkenet ditt litt større kan du kombinere flere ulike kjøkkenkrakker og barstoler. Da har du mange seter i ulike sittehøyder ved kjøkkenbordet og kjøkkenbenken, men med det samme gjennomgående designet.

Uansett hva du bestemmer deg for, så vil du alltid få det komfortabelt med våre barstoler av høy kvalitet. Sittekomforten gjør at du vil oppleve søndagsfrokosten på en helt ny måte. Det samme gjelder når du spiser et hyggelig måltid med vennene dine eller bare en hyggelig lunsj for to.