Gulvteppe

Et gulvteppe er en perfekt romdeler og du kan enkelt skape gode soner i åpne eller store rom. Velg et teppe som passer inn i hjemmet og prøv nye farger eller materialer. Når du ønsker å endre soner eller fornye farger og følelse i rommet kan du enkelt kjøpe et nytt teppe.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
302 produkter 24 302

Fordelene med gulvtepper til alle rom

Med et nytt gulvteppe kan du skape en helt ny og behagelig atmosfære i hjemmet ditt. Bruk et teppe til f.eks. å komplimentere designet til sofagruppen, eller bare som et koselig element under spisebordet. Utforsk vårt store utvalg av lekre gulvtepper og bruk de til å skape ekstra komfort og hygge i dine rom.

Gulvtepper betyr mer for interiøret enn du kanskje tror

Et hjem uten tepper kan lett føles tomt, kjedelig og uttrykksløst, men ved å innrede hjemmet med noen fine gulvtepper blir hjemmet raskt mer personlig og varmt. Vi har tepper i mange forskjellige materialer og fasonger. Du kan velge om teppet ditt skal være rundt eller firkantet, slik at det passer rett inn i hjemmet ditt. Finn også fine barnetepper som du kan bruke til å dekorere barnerommet med.

Gulvtepper myker opp rommene dine

Et hjem med mange harde overflater kan virke kaldt og tomt, men ved å legge noen tepper inn i interiøret kan du myke opp hjemmet litt. De myke materialene vil stå i kontrast til hjemmets kanter og skape balanse i rommet. Det er ganske enkelt veldig mye mer behagelig å gå på tepper enn harde gulv. Utforsk vårt gode utvalg og finn tepper som passer sammen med ditt interiør.

Tepper samler rommet og eliminerer etterklang

Tepper bidrar til å knytte rommet bedre sammen. Plasser ett stort teppe under sofaen, salongbordet og lenestolen og opplev hvordan teppet rammer inn stuen din. Husk at gulvteppet ikke skal være for lite, men stikke et stykke utover bena på møblet. Du kan også legge et teppe under kjøkkenbordet, skrivebordet eller sengen for å markere de enkelte delene av boligen.

Opplever du mye etterklang i hjemmet ditt, kan du med fordel ta med noen tepper inn i interiøret. De myke teppene absorberer lyden slik at etterklangen forsvinner og hjemmet ditt blir mer hjemmekoselig.