Dørmatter

En dørmatte skal ikke bare brukes til å tørke av møkkete sko, den skal også ønske familie og venner velkommen. Pass derfor på å finne en dørmatte som sier noe om personligheten din og som gjenspeiler stilen i hjemmet ditt. Velg en dørmatte som er solid og holder lenge!
Filtrering
Pris
7 produkter 7 7

Dørmatter

En dørmatte er en god investering for alle hjem. Først og fremst har den praktiske formål. Den skal hindre at skitt og stein kommer inn i huset og skader gulvet. Men det kan også bidra til en dekorativ utsmykning av inngangspartiet, slik at gjestene dine blir møtt med et pent interiør. Du kan også bruke dørmatter ved andre innganger. Hvis du f.eks. har balkong- eller terrassedører, så er det perfekt å legge en dørmatte her for å unngå smuss fra hagen eller balkongen.

Dørmatte utendørs eller innendørs

La en designdørmatte pryde inngangen til hjemmet ditt. Noe av det første vi legger merke til når vi besøker et hjem for aller første gang, er nettopp dørmatten. Den er vanligvis plassert foran inngangsdøren eller er det første du tråkker på når du blir ønsket velkommen inn i et nytt hjem, og gir raskt et inntrykk av hvem som bor i boligen. Derfor finner du hos oss både dørmatter til innendørs bruk i mange ulike varianter, men også modeller som kan brukes som utendørs.

Du velger selv hvilket materiale du ønsker å bruke inne og ute. Hvis du leter etter en sklisikker dørmatte, da bør du velge en med gummi på baksiden. Funksjonaliteten er selvsagt viktig. Matten sikrer også at skittent og vått fottøy ikke kommer inn i boligens øvrige rom. På denne siden finner du et godt utvalg av flotte dørmatter og matter i mange ulike prisklasser og design. Velg en dørmatte som kan reflektere din personlige stil, og tilby dine gjester en varm velkomst i ditt hjem.