Lun hjemmefølelse på tradisjonell hytte

Vakre og varige møbler preger den klassiske hytta på Blefjell. Solide tømmervegger kombinert med sanselige materialer, gjør hytta til et perfekt sted å lade batteriene. Se bildene og få inspirasjon til din egen hytte.

Å finne hyttemøbler som passer perfekt til både din stil, hyttas stil og omgivelsene rundt hytta, er et spennende og morsomt prosjekt. Hytteeierne av den tradisjonelle fritidsboligen på Blefjell fikk god hjelp til hyttestyling med eksperter fra Møbelringen, da de skulle fylle den vakre hytta med gode, funksjonelle og lekre møbler. Her kan du se de inspirerende hyttebildene!

Den tradisjonelle tømmerhytta på Blefjell rommer både lun luksus og smarte løsninger. Her er det godt å trekke seg tilbake og nyte livet.Den tradisjonelle tømmerhytta på Blefjell rommer både lun luksus og smarte løsninger. Her er det godt å trekke seg tilbake og nyte livet.
Den tradisjonelle tømmerhytta på Blefjell rommer både lun luksus og smarte løsninger. Her er det godt å trekke seg tilbake og nyte livet.

Hjemmekoselig med moderne hyttemøbler til stue

I stuen er det laget komfortable soner, tilpasset en stor familie med ulike behov. Foran peisen står godstolene Henriette klare for rolige samtaler eller en god bok, mens den nette og myke sofagruppen Happy innbyr til sosialt samvær, brettspill og hygge rundt sofabordet Melville. Omringet av store vinduer med storslagen utsikt, som den vakreste kunst på veggen.

Det vi tidligere har assosiert med «hyttemøbler» – altså tunge tremøbler kledd i harde ullstoffer – finner du ikke på hytta på Blefjell. Her er det tvert imot innredet med sofa, sofabord og lenestoler som også kunne passet like godt i en leilighet eller en enebolig. Hyttetilpasningen ligger i smart bruk av tekstiler, gulvtepper og dekorelementer.

Du trenger ikke endre stil totalt bare fordi du skal innrede en hytte. Det er ingenting i veien for å velge møbler, farger og materialer som ligner den stilen du ellers foretrekker.Du trenger ikke endre stil totalt bare fordi du skal innrede en hytte. Det er ingenting i veien for å velge møbler, farger og materialer som ligner den stilen du ellers foretrekker.
Du trenger ikke endre stil totalt bare fordi du skal innrede en hytte. Det er ingenting i veien for å velge møbler, farger og materialer som ligner den stilen du ellers foretrekker.

Smart spiseplass på hytta

Gode stoler og et bord som rommer alle spisegjestene dine, er like viktig på hytta som hjemme, om ikke viktigere: På hytta har vi kanskje bedre tid til å virkelig nyte maten. På Blefjell har den tradisjonelle hytta blitt utstyrt med et rundt Carradale spisebord.

Er dere glade i god mat og samvær rundt måltider, er det vel verdt å investere i et solid spisebord og stoler som er behagelige å sitte i hele kvelden. De gode spisestolene Alison innbyr til lange middager og hyggelige samtaler rundt bordet.Er dere glade i god mat og samvær rundt måltider, er det vel verdt å investere i et solid spisebord og stoler som er behagelige å sitte i hele kvelden. De gode spisestolene Alison innbyr til lange middager og hyggelige samtaler rundt bordet.
Er dere glade i god mat og samvær rundt måltider, er det vel verdt å investere i et solid spisebord og stoler som er behagelige å sitte i hele kvelden. De gode spisestolene Alison innbyr til lange middager og hyggelige samtaler rundt bordet.

Runde spisebord har blitt populære de siste årene, og hos Møbelringen får du et stort utvalg av både runde, avlange og firkantede bord. Har du behov for et spisebord som enkelt kan utvides til å gi plass til flere, finnes det mange ulike varianter å velge mellom.

Sov godt også på hytta

Unn deg en god seng! Der vi tidligere har latt hytta være siste stopp for gamle madrasser og slitne møbler vi ikke lenger vil ha hjemme, ser stadig flere verdien i å investere i en drømmeseng til ferieboligen sin. Det har de definitivt også gjort på Blefjell, der en seng fra Wonderland gjør hovedsoverommet til en oase for avslapning og kvalitetssøvn. Pledd og puter skaper den luksuriøse lodge-stemningen som gjør at en helg på hytta virkelig bidrar til lave skuldre.

Her får du garantert sove godt! Med en komfortabel seng, myke tekstiler og frisk fjelluft, ligger det til rette for å virkelig koble av og hvile ut. Kontinentalsengene fra Wonderland fåes i mange farger og størrelser.Her får du garantert sove godt! Med en komfortabel seng, myke tekstiler og frisk fjelluft, ligger det til rette for å virkelig koble av og hvile ut. Kontinentalsengene fra Wonderland fåes i mange farger og størrelser.
Her får du garantert sove godt! Med en komfortabel seng, myke tekstiler og frisk fjelluft, ligger det til rette for å virkelig koble av og hvile ut. Kontinentalsengene fra Wonderland fåes i mange farger og størrelser.

Tips! Hos Møbelringen kan du få eksperthjelp til å finne den perfekte sengen som passer til din kropp og dine behov. Les den store sengeguiden, og besøk en av butikkene våre for å finne din drømmeseng.

Hjemmekontor på hytta

Et hjemmekontor på hytta gjør det mulig å forlenge helgen, slippe rushtrafikken fredag ettermiddag og ikke minst få verdens vakreste utsikt fra kontorplassen. Med smarte og funksjonelle møbler kan du utnytte plassen på hytta maksimalt, og kontorstolen kan i tillegg brukes ved spisebordet om det skulle dukke opp en uventet fjellgjest til middag. Kombinasjonen av den moderne stolen og bordlampen, og den arvede, gamle pulten, gir et personlig uttrykk.

Kontorstolen Stressless® Laurel gir en behagelig sittestilling, og gjør hyttekontoret til et fullverdig alternativ til hjemmekontoret.Kontorstolen Stressless® Laurel gir en behagelig sittestilling, og gjør hyttekontoret til et fullverdig alternativ til hjemmekontoret.
Kontorstolen Stressless® Laurel gir en behagelig sittestilling, og gjør hyttekontoret til et fullverdig alternativ til hjemmekontoret.

Inspirasjon til uteplassen på hytta

Også rommet utenfor hyttas fire vegger fortjener litt oppmerksomhet. På Blefjell står de solide trestolene EcoChair drapert i skinnfeller og Out&About dunpledd klare, og uteplassen er i bruk året rundt. Vakre lyslykter fra skaper stemning, og på de kaldeste dagene hentes bålpannen frem.

Det spiller ingen rolle om temperaturen kryper under null. Med myke dunpledd, skinnfeller og noe varmt i koppen, kan uteplassen på hytta brukes hele året.Det spiller ingen rolle om temperaturen kryper under null. Med myke dunpledd, skinnfeller og noe varmt i koppen, kan uteplassen på hytta brukes hele året.
Det spiller ingen rolle om temperaturen kryper under null. Med myke dunpledd, skinnfeller og noe varmt i koppen, kan uteplassen på hytta brukes hele året.