Kontorstol

En god og praktisk kontorstol er viktig å investere i når du skal sitte mange timer med jobb eller hobbyprosjekter. Pass på å sikre deg en stol som er ergonomisk og som former seg etter kroppsfasongen din og som gir variasjon og naturlig bevegelse i sittesillingen din.
Filtrering
Pris
Merke
4 produkter 4 4

Velg en komfortabel og ergonomisk kontorstol til hjemmekontoret eller arbeidsplassen

Med en ergonomisk og komfortabel kontorstol sitter du bedre og unngår de mest vanlige plagene som vond rygg eller stiv nakke. Kontorstoler kommer i mange forskjellige farger og fasonger, så du trenger ikke å gå på kompromiss med god design. Med vårt lekre utvalg av stoler kan du både få høy komfort, samtidig som arbeidsplassen eller hjemmekontoret kan opprettholde et stilfullt uttrykk. Topp kvalitet i materialene sikrer lang levetid og de behagelige putene kan gjøre at det blir enklere å fokusere på arbeidet ditt.

Om å velge den perfekte kontorstolen til hjemmekontoret

Det er flere ting du bør tenke over når du skal velge deg en ny kontorstol til hjemmekontoret. Det første du bør starte med er hva slags aktiviteter du skal gjøre når du bruker stolen. Er det f.eks. først og fremst arbeid foran en datamaskin, tegning, skriving eller når annet?
Dette kan være med å bestemme hvilket design og funksjoner som passer best for deg. I tillegg har vi også gamingstoler som har den samme gode komforten, men som kommer i et helt eget design med gode reguleringsmuligheter.

Det neste du bør tenke over er hvor lenge av gangen og hvor ofte du kommer til å bruke kontorstolen. Jobber du f.eks. fulltid fra hjemmekontoret er det spesielt viktig med en kontorstol som kan reguleres i høyden, i tillegg til å ha armlener og generelt høy komfort.

Kontorstol design for hjem og kontor

Hvilket kontorstol design du liker best vil bli opp til deg, men her bør du tenke på plasseringen av stolen. Skal stolen stå på et hjemmekontor, kan det være en idé at fargevalg og utforming passer med møblene du har rundt deg. Videre er spørsmålet hvilke typer materialer du liker best. Enten det er skinn eller tekstil, i tillegg til om du foretrekker en matt eller skinnende finnish. Uansett hva dine preferanser er for god design, så finner du en pen og behagelig kontorstol i vårt utvalg.