Art. nr. cosmo-teppe

Cosmo - teppe

Farge lys grå. Håndvevet, tovet ull - et naturmateriale som varmer godt.
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Cosmo er et mykt og behagelig teppe i håndvevet New Zealand ull med bomullsrenning. Ull er et nedbrytbart naturmateriale som er kjent for sine positive egenskaper, bl.a. at det er slitesterkt og behagelig på kalde gulv. Cosmo fås i fire naturfarger; lys grå, greige, grå og brun i størrelse 70x140, 70x230, 80x300, 130x190, 160x230 og 200x290. Cosmo kan også bestilles i valgfri størrelse opptil 450 cm bredde (ikke rund).

Størrelse

  • Bredde: 160
  • Lengde: 230

Vedlikehold

Det anbefales å bruke teppeunderlag, både av hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Underlaget sørger for luftsirkulasjon mellom gulvet og teppet, i tillegg vil du også unngå at smuss og støv gnis mot gulvflaten.

For å redusere slitasje på teppet bør ikke Cosmo utsettes for tråkk med gummisåler eller andre grove materialer. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging med børsten inne (unngå robotstøvsuger). Teppet skal ikke ristes, men heller henges opp og bankes.

Dersom du impregnerer teppet før bruk, vil det styrke fibrene og beskytte mot smuss og søl. Noen impregneringer inneholder også UV-filter som beskytter mot solbleking.