Art. nr. cliff-teppe

Cliff - teppe

Beige.
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Cliff er et maskinprodusert teppe som er antistatisk, antibakterielt og fargeekte. Teppet er Øko-Tex standard 100 sertifisert, hvilket innebærer at det ikke inneholder allergi- eller kreftfremkallende fargestoffer. Cliff er produsert av en miks av polypropylene og polyester mikrofibergarn som gir et mykt og behagelig teppe. På grunn av garnets fiber vil det være ømfintlig for hard bruk.

Størrelse

  • Bredde: 160
  • Lengde: 230

Serie

Cliff fåes i størrelse 160x230 og 200x290.

Vedlikehold

Det anbefales å bruke teppeunderlag, både av hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Underlaget sørger for luftsirkulasjon mellom gulvet og teppet, i tillegg vil du også unngå at smuss og støv gnis mot gulvflaten.

For å redusere slitasje på teppet anbefaler vi at det ikke blir utsatt for tråkk med gummisåler eller andre grove materialer. Jevnlig børsteløs støvsuging vil forebygge at smuss skader teppefibrene (unngå robotstøvsuger). For å bevare teppets levetid og utseende anbefaler vi at det roteres slik at tråkk fordeles på ulike områder. Skulle du være uheldig å søle på teppet må væsken fjernes umiddelbart med en ren, hvit klut som trekker til seg fuktighet. Ikke gni! Dette vil bare gjøre flekken større. Kaffe, te og rødvin fjernes med flekkfjerner som fås kjøpt hos møbelbutikker og faghandlere. Noen flekker krever imidlertid spesialmidler og må utføres av fagfolk, vi anbefaler profesjonell rens fra tid til annen. Dersom du impregnerer teppet før bruk, vil det styrke fibrene og beskytte mot smuss og søl. Noen impregneringer inneholder også UV-filter som beskytter mot solbleking.