Sko-oppbevaring

Er du også lei av møkkete og illeluktende sko som ligger strødd rundt i entréen? Med et skoskap kan du skjule skoene helt og få et rent uttrykk i gangen. Har du ikke plass til et skoskap er skohyller like genialt og skaper en fast og fin plass til skoene i huset.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
11 produkter 11 11

Skohyller og skoskap skaper en ryddig atmosfære i gangen

Det første de aller fleste gjør når de kommer inn i gangen er å ta av seg skoene. Og da er det helt essensielt å ha en ryddig og praktisk mulighet for oppbevaring av sko i entreen. Våre skohyller kommer i flere forskjellige størrelser og materialer av høy kvalitet. Om du foretrekker hvitlakkert bjørk, eik, eller kanskje en vegghengt skohylle, så har vi hyllene som passer til de aller fleste hjem.

Fordeler med skoskap

Med et skoskap for skoene dine sitt helt eget hjem. Det skaper størst orden i gangen ved at skoene ikke trenger å være synlig i det hele tatt. Og har du mange par sko som du ønsker å oppbevare ekstra godt, så er skoskap med skuffer den perfekte løsningen. Hva som passer best til din entre vil komme an på hvor stor plass du har og hva slags møbler du har der fra før av. I tillegg kan stil og fargevalg i gangen noe du bør tenke på i vurderingen om skoskap eller skohyller vil passe best.