Knagger og stumtjener

Knagger og stumtjenere er den perfekte løsningen for deg som ønsker en enkel løsning eller har en liten entré, og er lett å slenge jakken over. Hvis du ønsker å sette litt farge på gangen er det stilig å kombinere knagger i forskjellige materialer eller farger.
Filtrering
Pris
24 produkter 24 24

Få orden i gangen med knagger og stumtjener

Alle vil oppbevaringsløsninger i gangen som får vekk rot, men hva gjør du når du ikke har plass til eller ønsker å ha skyvedørsgarderobe og skap? Med noen knaggrekker og en stumtjener er klærne dine enkelt tilgjengelige hver gang du trenger dem.

Gangen er det første du ser når du kommer hjem, og det siste du ser når du drar. Har du det ryddig får du senket skuldrene i hverdagen, og du skaper en atmosfære som får gjestene dine til å føle seg velkommen.

Smart oppbevaring med knagger og knaggrekker

Når du er på jakt etter knagger, finnes det mange å velge mellom. Knaggrekker er kanskje mest praktisk, og er det folk flest velger. Likevel er det lov å være kreativ mens du jakter, så hvorfor ikke gå for andre farger og materialer enn du har ellers i gangen og hjemmet ditt?

De mest populære knaggrekkene i tre er eik, og det skjønner vi godt – det er tidløst og lekkert, og passer uansett hvilken stil du har. Velg gjerne en knaggrekke med hylle, slik at du har et sted å legge fra deg hansker og luer.

Knaggrekker er enkle å montere, og du fornyer gangen på en time. Husk å henge opp noen klesknagger i lav høyde, slik at det blir enkelt for barna å henge parkdressen og regntøyet sitt på plass. Og apropos regntøy – det er bedre at det tørke på en knagg enn å henge dem våte inntil andre klær i skapet.

Stumtjeneren – vakker og dekorativ

Vi synes det er på tide å bringe stumtjeneren til heder og verdighet igjen. Den er super å henge jakker og skjerf på, og i tillegg er en stumtjener i eik eller en annen tresort et elegant designelement i seg selv.

Lek deg gjerne litt med kontraster som skaper liv. Dersom du har en lys gang, vil en svart stumtjener bli som en dekorativ skulptur. Og har du mørke vegger på soverommet ditt, setter en hvit stumtjener prikken over i-en – den holder seg gladelig våken hele natten mens den passer på morgenkåpen din.