Art. nr. 382343001

Zara loungestol

Med høy rygg. Tekstil Forward light grey, sort eik ben.
Førpris  15 999,-–  10 999,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Levering
Forventet leveringstid: 4-8 uker

Bestillingsvare på nett

Om produktet

Zara loungestol med lav rygg  er lenestol som passer like godt på hytta som hjemme. Seteputen har en kaldskum-kombinasjon som gir en behagelig soft og god sittekomfort som varer, og ryggputen har silikonfiber for ekstra støtte. Finnes også som loungestol med høy rygg.

  • Ramme i heltre og kryssfinér
  • Seteputer med kombinasjon av 35 + 30 kg kaldskum som gir soft og behagelig komfort
  • Vendbare ryggputer
  • Hard bruk tekstil
  • Sofa, loungestol og spisestue i samme serie

Størrelse

  • Bredde: 76
  • Høyde: 96
  • Dybde: 96

Serie

Zara er en serie stue- og spisestuemøbler som kombinerer klassisk eleganse med tidløs stil som passer like godt på hytta som hjemme. Sofaen kommer i flere faste oppsett og har seteputer i en kombinasjon av 35 og 30 kg kaldskum for behagelig soft og god komfort som varer lenge. Ryggputene er vendbare og har en kjerne i kaldskum. Ryggputene kan oppgraderes til en blanding av dun, silikon og revet skum som gir en soft og behagelig komfort.

Loungestolen har en kombinasjon av 35 og 30 kg kaldskum for å sikre optimal sittekomfort, mens ryggputen har har en innmat av silikonfiber for ekstra støtte. Velg mellom lav og høy rygg som passer ditt hjem best.

Spisestolen kommer både med og uten armlener og er har en løs setepute i 45 kg skum, som gir en behagelig og komfortabel sittekomfort.

I tillegg inkluderer serien også tilbehør som liten og stor pall, samt pynteputer, slik at du kan skape et komplett og harmonisk miljø i hjemmet ditt. Du kan velge blant et stort utvalg av tekstiler med forskjellige strukturer og farger, samt ulike trefarger på bena, slik at du kan tilpasse møblene til din personlige stil og innredning.

Vedlikehold

Støvsug møbelet regelmessig for å forhindre at støv, smuler og annet smuss legger seg i tekstilet. For de aller fleste tekstiler og skinn er impregnering anbefalt. Ull skal ikke impregneres da dette ødelegger de naturlige egenskapene ulltekstiler har. Det er lettere å få bort flekker fra ull enn fra andre tekstiler. Dersom ditt møbel har løse tekstilputer anbefaler vi at du vender dem regelmessig og også bytter rundt på dem dersom du har mulighet til det. Støvsug alltid før du benytter skumrens.