Art. nr. woodstory-akustik-hoyskap

Woodstory Akustik - høyskap

Modell AKHL. Heltre ask lys grå oljet. Sorte stålben.
25 399,– Fra 22 859,–
Kun %1 igjen!
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris

Hjemlevering (fortauskant)
estimert leveringstid 4-8 uker.

Om produktet

I WoodStory-serien kan du selv sette sammen spisebord, sofabord eller oppbevaringsmøbel ut fra en lang rekke valgmuligheter!

  • Ask eller eik
  • Mange farger
  • Leveres ferdigmontert

Størrelse

  • Bredde: 83
  • Høyde: 159
  • Dybde: 42

Serie

WoodStory er mulighetenes serie hvor du kan skape det perfekte møbelet til ditt hjem. I vårt arbeid med WoodStory-serien er nøkkelordene kvalitet, valgfrihet og skreddersøm. WoodStory-møblene produseres etter bestilling hos din Møbelringen-forhandler. Dette betyr at vi kan tilby deg som kunde en ekstraordinær fleksibilitet i valget av størrelse, farge og utforming. WoodStory Akustik-serien er designet med et ønske om å forbedre akustikken i hjemmet. Kombinasjonen av trelameller og filt er ikke bare tenkt inn i designet for å glede øyet - men like mye for å avlede og oppsluke etterklang.

Vedlikehold

For å sikre lang levetid for tremøbler, er det viktig med riktig vedlikehold. For oljete produkter anbefales det å behandle møbelet med en naturlig treolje før det tas i bruk.

DAGLIG PLEIE: For å holde møblene rene og frie for merker og flekker er det viktig at væske og fett vaskes av overflaten med en gang. For å rengjøre tremøblet bør det brukes en lett fuktet og godt oppvridd klut, etterfulgt av en tørr klut for å sikre at treet ikke absorberer fukten.

UDVIDET PLEIE (1-3 GANGER årlig): Det anbefales at oljete, lakkerte og såpebehandlede møbler behandles med et pleieprodukt (olje/lakk/såpe) minst to ganger i året. Avhengig av forhold som varme, fuktighet, sollys osv. kan møblene ha bruk for flere eller færre behandlinger. Husk også at behandle treets underside, så det behandles likt, da den ene side ikke bør være tørr, mens den andre behandles - dette kan forårsake bevegelse og sprekker i treet.