Art. nr. 360374008

Wonderland® K8 kontinentalseng 180x200 cm

Medium/fast. Superior latex overmadrass. Tekstil rock, ben 13 cm Cone whitewashed. Pris eks. gavl.
Førpris  49 999,-–  32 999,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Levering
Forventet leveringstid: 3-4 uker

Bestillingsvare på nett

Om produktet

Wonderland K8 kontinentalseng gir deg perfekt støtte og trykkavlastning, slik at kroppen kan slappe bedre av og du får bedre søvnkvalitet. Den justerbare hoftesonen gjør at du kan justere sengens fasthet til din kropp. Den myke skuldersonen gir mindre trykk mot skulderen og dermed bedre avslapning for rygg og nakke. Madrassen er vendbar, noe som forlenger senges levetid og gir samme komfort år etter år.
 
Fjærsystem
Wonderland K8 kontinentalseng har Exclusive Pocket fjærer i både hoved- og undermadrassen. Pocketfjærer vil si at hver enkelt spiralfjær er sydd inn i en tøypose (pocket), noe som gjør at alle fjærer virker individuelt. Exclusive Pocket er en progressiv fjæring som føles myk, men som blir fastere jo mer den belastes. Dette er perfekt for deg som har søvn- eller ryggproblemer. Fjærene, sammen med latex stopning i hovedmadrassen, gjør at sengen har svært god følsomhet og komfort.
 
Overmadrass
Superior Pulse Latex overmadrass er laget av myk, naturlig og slitesterk latex, som følger kroppens kurver optimalt. Pulse Latex har en helt spesiell cellestruktur med mikroskopiske innebygde luftlommer som gjør at materialet alltid kan puste. Dette gjør at madrassen har svært god ventilasjon. Madrassens tekstil er et mykt og temperaturregulerende stretchtekstil, som attpåtil er vaskbart på 60°C.
 
Trekk
Sengens trekk kommer i et miljøsertifisert, resirkulert (lages av restprodukter) og slitesterkt tekstil, som er laget av 100% Harmolan. Harmolan er et tekstil av polypropylen - en syntetisk tekstilfiber som bl.a. brukes til sportsklær, undertøy og møbeltekstil. Det er et av de letteste tekstilfibrene og er smussavvisende, hurtigtørkende, vaskbart og har svært lang holdbarhet. Tekstilet kan enkelt taes av med delbare glidelåser og vaskes på 60°C, slik at du alltid har en ren og behagelig seng å sove i. Tekstilet kan resirkuleres.

 • Justerbar hoftesone
 • Vendbar madrass
 • Vaskbart tekstil
 • 25 års garanti mot fjær og rammebrudd
 • 5 års reklamasjonsrett mot materiale- og produksjonsfeil

Størrelse

 • Bredde: 180
 • Høyde: 72
 • Lengde: 200

Serie

Wonderland K8 kontinentalseng er en av Wonderlands toppmodeller. Exclusive Pocket i både hoved- og undermadrassen, gir følsom og luksuriøs fjæring som er myk i toppen, men blir fastere jo mer den belastes. Tilbys i alle Wonderlands tekstilkolleksjoner; norskprodusert ulltekstil, resirkulerbart tekstil og Nordic Glow.

Wonderland er en norskprodusert merkevare som fokuserer på bærekraftig design, miljøsertifisering, kunnskap om søvn, kortreiste leverandører og materialer med lang levetid. Wonderland gir 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd.

Vedlikehold

Juster hoftesonen

Juster fastheten ved å flytte "skyverne" under sengen.

 • Flytte skyverne ut mot kanten - sengen blir fastere.
 • Flytte de inn mot midten - sengen blir mykere.
 • Kontroller at ryggsøylen blir så rett som mulig.