Art. nr. 360375002

Wonderland® K6 kontinentalseng 150x200 cm

Medium/fast. Premium Pulse Latex overmadrass. Tekstil Mica. Ben 13 cm Triago black. Pris eks. gavl.
Førpris  29 999,-–  20 999,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Levering
Forventet leveringstid: 3-4 uker

Bestillingsvare på nett

Om produktet

Wonderland K6 kontinentalseng gir deg utsøkt støtte og trykkavlastning, slik at kroppen kan slappe bedre av og du får bedre søvnkvalitet. Den justerbare hoftesonen gjør at du kan justere sengens fasthet til din kropp. Den myke skuldersonen gir mindre trykk mot skulderen og dermed bedre avslapning for rygg og nakke. Madrassen er vendbar, noe som forlenger sengens levetid og gir samme komfort år etter år.
 
Fjærsystem
Wonderland K6 kontinentalseng har Exclusive Pocket fjærer i hovedmadrassen. Pocketfjærer vil si at hver enkelt spiralfjær er sydd inn i en tøypose (pocket), noe som gjør at alle fjærer virker individuelt. Exclusive Pocket er en progressiv fjæring som føles myk, men som blir fastere jo mer den belastes. Dette er perfekt for deg som har søvn- eller ryggproblemer. K6 kontinentalseng har stopning i Welun – et norskprodusert skum som gir god ventilasjon, i hoved- og undermadrassen.
 
Overmadrass
Premium Pulse Latex overmadrass har en myk og svært fleksibel latex som følger kroppens kurver optimalt. Pulse Latex er meget slitesterk og sikrer deg det beste soveklimaet og komforten. Rapid Dry tekstil er laget av en spesialutviklet hullfiber. Med et større luftvolum inne i fiberen, kan fukttransporten optimaliseres, og gi deg en tørr og behagelig sovekomfort. Rapid Dry gir effektiv ventilasjon og rask fukttransportering slik at fukten kan fordampe umiddelbart. Tekstilet kan vaskes på 60°C.
 
Trekk
Sengens trekk kommer i et miljøsertifisert og slitesterkt tekstil, som er laget av 70 % polyester og 30 % viskose. Tekstilet kan enkelt taes av med delbare glidelåser og vaskes på 60°C, slik at du alltid har en ren og behagelig seng å sove i.
 
 • Justerbar hoftesone
 • Vendbar madrass
 • Vaskbart tekstil
 • 25 års garanti mot fjær og rammebrudd
 • 5 års reklamasjonsrett mot materiale- og produksjonsfeil

Størrelse

 • Bredde: 150
 • Høyde: 71
 • Lengde: 200

Serie

Wonderland K6 kontinentalseng har Exclusive Pocket i hovedmadrassen, gir følsom og luksuriøs fjæring som er myk i toppen, men blir fastere jo mer den belastes. Tilbys i Wonderlands tekstilkolleksjoner; resirkulerbart tekstil og Nordic Glow.

Wonderland er en norskprodusert merkevare som fokuserer på bærekraftig design, miljøsertifisering, kunnskap om søvn, kortreiste leverandører og materialer med lang levetid. Wonderland gir 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd.

Vedlikehold

Juster hoftesonen

Juster fastheten ved å flytte "skyverne" under sengen.

 • Flytte skyverne ut mot kanten - sengen blir fastere.
 • Flytte de inn mot midten - sengen blir mykere.
 • Kontroller at ryggsøylen blir så rett som mulig.