Art. nr. vera-sofabord

Vera - sofabord

Brunoljet eikefinér. Sort pulverlakkert stålunderstell.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Et klassisk og tidløst sofabord som passer inn i de fleste hjem. Kan stå alene som et sidebord eller settes sammen med Vera sofabord Ø80 cm (kjøpes separat).

  • Eikefinér
  • Kan settes sammen som settbord (Ø80 cm kjøpes separat)

Størrelse

  • Høyde: 37
  • Diameter: 60

Vedlikehold

Tre er et naturlig materiale og hvert møbel er unikt. Fargen vil derfor variere fra et møbel til et annet, og vil også endres over tid.

For å sikre lang levetid for tremøbler, er det viktig med riktig vedlikehold.

For å holde møblene rene og frie for merker og flekker er det viktig at væske og fett vaskes av overflaten med en gang. For å rengjøre tremøblet bør det brukes en lett fuktet og godt oppvridd klut, etterfulgt av en tørr klut for å sikre at treet ikke absorberer fukten.

Alle heltre bord trenger regelmessig tilføring av olje. Det anbefales å sette inn bordet med olje når det er helt nytt. Hvor ofte den videre behandling skal skje er avhengig av hvordan bordet brukes. Itillegg vil også inneklimaet ha betydning, så som luftfuktighet, fyring og årstid for å nevne noe. Generelt vil de fleste oppleve at 2-3 ganger i året er greit.

Temperatur og fuktighet påvirker hvordan treet krymper og sveller, Dette kan medføre at dører, ben, skuffer og tilleggsplater varierer i tilpasning. Du bør derfor justere og etterstramme skruer og beslag regelmessig.