Art. nr. velvet-teppe

Velvet - teppe

Skifer. Maskinvevet, vaskbar mikrofiber med filt bakside.
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Velvet er et mykt og behagelig teppe i mikrofiber med filt bakside. Teppet er også vaskbart. Velvet fås i flere ulike farger i størrelse 160x230, 200x290, 240x340, Ø160, Ø200 og Ø240.

Størrelse

  • Bredde: 160
  • Lengde: 230

Serie

Velvet er et maskinprodusert teppe som er antistatisk, antibakterielt og fargeekte. Teppet er Øko-Tex standard 100 sertifisert, hvilket innebærer at det ikke inneholder allergi- eller kreftfremkallende fargestoffer. Velvet er produsert av en miks av polypropylene og polyester mikrofibergarn med filt bakside som gir et mykt og behagelig teppe. På grunn av garnets fiber vil det være ømfintlig for hard bruk. Teppet er også vaskbart. Velvet fås i flere ulike farger i størrelse 160x230, 200x290, 240x340, Ø160, Ø200 og Ø240.

Vedlikehold

Det anbefales å bruke teppeunderlag, både av hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Underlaget sørger for luftsirkulasjon mellom gulvet og teppet, i tillegg vil du også unngå at smuss og støv gnis mot gulvflaten.

Velvet er maskinprodusert i et heatsetbehandlet garn, noe som gjør at teppet får en overflate som er smussavvisende og dermed enklere å rengjøre. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging med børsten inne (unngå robotstøvsuger).

For å bevare teppets levetid og utseende anbefaler vi at det roteres slik at tråkk fordeles på ulike områder.

Dersom du impregnerer teppet før bruk, vil det styrke fibrene og beskytte mot smuss og søl. Noen impregneringer inneholder også UV-filter som beskytter mot solbleking.