TV-benk

Tv-er og digital teknologi tar stadig mer plass, også i stuene våre. Få orden på ledninger, kabler, modem og dekodere med en praktisk og smart tv-benk. Enten du trenger et stort møbel med plass til en stor tv, eller en tynnere og lettere tv-benk finner du det hos oss.
Filtrering
Pris
Merke
Kan kjøpes på nett
31 produkter 24 31

Lekre TV-benker med oppbevaring

Når du skal innrede stuen er tv-benken et av de absolutt viktigste møblene du må ha med. Den bør ha godt med plass for oppbevaringsmuligheter og selvfølgelig være i riktig størrelse i forhold til TV-en du skal plassere på den. Hvor mye lagringsplass du trenger og ønsker, kommer helt an på hvor mye kabler, spillkonsoller, filmer og andre ting du pleier å oppbevare ved siden av TV-en din. Utover det er stil og farge det viktigste du bør tenke igjennom.

Hva med en lys tv-benk i eik?

Lyse tv-benker i eik er gjerne blant de mest populære typene av TV-bord. Enten det er i hvit farge eller det er hvitpigmentert eik som gir et enda lysere inntrykk i rommet. Her bør du tenke på hvordan ditt interiør ser ut rundt der TV-bordet skal stå i rommet.

Målet er å velge den TV-benken som gjør det ekstra trivelig for hele familien å samles foran TV-en. Med et lekkert TV-bord så vil opplevelsene i stuen heves, og du får en avslappet og hyggelig atmosfære i hele rommet.

Kanskje du heller foretrekker en svart TV-benk i sortbeiset ask?

Ønsker du en TV-benk med et mørkere uttrykk, så har vi også svarte TV-benker i sortbeiset ask. Disse har også gode oppbevaringsmuligheter og kommer gjerne med hyller og/eller skap. Disse passer perfekt for deg som har andre møbler i svart farge i nærhet til plasseringen av TV-benken. Fargevalg og stil blir til syvende og sist helt opp til dine preferanser. Utforsk våre TV-benker og finn din favoritt.