Art. nr. stresslessr-sam-lenestol

Stressless® Sam - lenestol

Med varme og massasje. Hud Paloma new cognac. Armlene og Disc understell i sort.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Kan bestilles i butikk og med klikk og hent

Om produktet

Alle funksjoner og bevegelser er synkronisert, motorisert og kan justeres individuelt. Stressless® Sam leveres med heltrekt eller fine detaljer i tre på vange. Velg mellom to ulike understell og blant et rikt utvalg av farger, tekstil eller hud kvaliteter. Velg uten eller med innbygget massasje og varme.

Størrelse

  • Bredde: 92
  • Høyde: 117
  • Sittehøyde: 51
  • Dybde: 96

Serie

Stressless® Sam lenestol har et generøst og åpent design med myke former, en svakt kurvet rygg og sete inviterer til umiddelbar komfort. De myke formene gir gode assosiasjoner til tidløs Skandinavisk design. Alle funksjoner og bevegelser er synkronisert, motorisert og kan justeres individuelt. Stressless® Sam kan leveres med fine detaljer i tre på vange. Du kan sette ditt personlige preg ved valg av to ulike understell og blant et rikt utvalg av farger, tekstil eller hud kvaliteter. Velger du innbygget massasje og varme så får du et personlig avslapningssenter i din egen stue.