Art. nr. 379822002

Stressless® Bay spisestol

Lav m/arm, understell D200. Tekstil Calido 81 light beige, ben 33 eik natur.
Førpris  9 099,-–  6 369,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Kan bestilles i butikk og med klikk og hent

Om produktet

Med sine runde former og skandinaviske designuttrykk, bringer Stressless® Bay spisestol den verdenskjente Stressless®-komforten til spisebordet.

  • BalanceAdapt™-systemet gir en diskret og behagelig gyngefunksjon. 
  • Glide-systemet gjør at rygg og sete følger dine bevegelser.

Størrelse

Serie

Måltidet er ferdig, men samtalen er ikke. Der har du kjerneidéen til Stressless Dining. Selv når du sitter beveger du deg – når stolen beveger seg sammen med deg kan du sitte enda lengre. Ekornes er kjent for å produsere skandinaviske designmøbler av ypperste kvalitet. BalanceAdapt™-systemet gir en diskret og behagelig gyngefunksjon, som gjør at setet følger din sittestilling. Glide-systemet gjør at rygg og sete følger dine bevegelser slik at du kan lene deg tilbake, når du måtte ønske det. Sett deg godt til rette, og nyt et måltid i perfekt balanse.

Stressless® Bay spisestol kommer med og uten arm. Leveres i samme tekstil- og hudkvaliteter og farger som de øvrige Stressless® modeller. Du kan velge mellom flere forskjellige understell.

Vedlikehold

Stressless® Fabric Care Kit inneholder et rensemiddel for tekstiler, en flekkfjerner og Ox cleaner. Settet inneholder alt du trenger for å rengjøre møblene på kun noen minutter, uten at du må ta av trekket. For flekker som har satt seg kan du bruke rensemiddelet sammen med flekkfjerneren og Ox cleaner.