Garderobeskap

Et funksjonelt garederobeskap gjemmer bort det som ikke skal henge fremme og må være stilsikkert og slitesterkt. Hos Møbelringen finner du en rekke garderobeskap i forskjellige stiler og materialer. Du kan også innrede skapet med kurver, hyller og skuffer for et ryddig preg.
Filtrering
Pris
Kan kjøpes på nett
Farge
16 produkter 16 16

Om valg av garderobeskap til gang eller soverom

Et garderobeskap er den perfekte løsningen for deg som liker å holde orden i inngangspartiet i gangen. Eller for deg som trenger bedre plass til oppbevaring av klærne på soverommet. Det finnes i utgangspunktet mange forskjellige typer garderobesystem og løsninger å velge mellom, men det viktigste du bør tenke på er både det funksjonelle og stilen som passer best til ditt interiør. Hos Møbelringen er du sikret en garderobeløsning av høy kvalitet som rydder opp og gjør hjemmet ditt flottere.

 

Først og fremst utforsk og finn et skap som matcher ditt interiør

Valg av farge, materialer og størrelse er gjerne noe av det første mange tenker på når de skal velge seg et nytt skap. Uavhengig om det er et garderobeskap til gangen eller det er til soverommet. De mest populære fargene er som regel hvit, grå, sølv eller et sort skap. Hva du skal bruke skapet til og hvor det skal stå i hjemmet ditt, vil være avgjørende for hvor stort det bør være.

 

Ønsker du et garderobeskap med skyvedører eller mer tradisjonelle skapdører?

Hva slags type dører du ønsker på skapet ditt kommer helt an på dine behov, ønsker og din stil. Garderobeskap med skyvedører er for deg som ønsker glatte og enkle overflater. I tillegg kan en skyvedørsgarderobe hjelpe deg med å spare plass, siden du unngår at det vi være en dør som åpnes inn i rommet. Det vanligste er likevel fortsatt de mer tradisjonelle garderobeskapene med en dør man åpner hvor man har hyller og skuffer til klær og alt annet du ønsker å oppbevare.

 

Eller hva med garderobeskap med speil?

Velg et garderobeskap med speil hvis du ønsker en ekstra plasseffektiv, smart og stilren oppbevaringsløsning. Med et integrert speil i døren sparer du plass du ellers måtte bruke på et frittstående speil. I tillegg skaper speil en illusjon av at enten gangen eller soverommet ditt virker større. Ønsker du å spare plass er det samtidig smart å velge et garderobeskap med speil som har en smalere utforming.