Art. nr. 374368

Mono teppe 160x230 cm

Taupe.
 1 899,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Levering
Forventet leveringstid: 2-3 uker

Bestillingsvare på nett

Om produktet

Mono er et famlilievennlig maskinprodusert teppe som er antistatisk, antibakterielt og fargeekte. Teppet er Øko-Tex standard 100 sertifisert, hvilket innebærer at det ikke inneholder allergi- eller kreftfremkallende fargestoffer. Mono er produsert av et polypropylene garn, som gir et mykt og behagelig teppe, som er enkelt å vedlikeholde og som tåler gulvvarme. Dersom du ønsker et større teppe, kan du sette flere tepper sammen og tape de fast på undersiden. Mono fåes i størrelse 160x230 og 200x290 i fargene offwhite, beige, taupe og grå.

Størrelse

  • Bredde: 160
  • Lengde: 230

Vedlikehold

Det anbefales å bruke teppeunderlag, både av hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Underlaget sørger for luftsirkulasjon mellom gulvet og teppet, i tillegg vil du også unngå at smuss og støv gnis mot gulvflaten.

Jevnlig børsteløs støvsuging vil forebygge at smuss skader teppefibrene. For å bevare teppets levetid og utseende anbefaler vi at det roteres slik at tråkk fordeles på ulike områder. Skulle du være uheldig å søle på teppet må væsken fjernes umiddelbart med en ren, hvit klut som trekker til seg fuktighet. Ikke gni! Dette vil bare gjøre flekken større. Kaffe, te og rødvin fjernes med flekkfjerner som fåes kjøpt hos møbelbutikker og faghandlere. Noen flekker krever imidlertid spesialmidler og må utføres av fagfolk, vi anbefaler profesjonell rens fra tid til annen. 

Dersom du impregnerer teppet før bruk, vil det styrke fibrene og beskytte mot smuss og søl. Noen impregneringer inneholder også UV-filter som beskytter mot solbleking.